Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Zaposleni Banke Inteza prikupili 1.400.000 dinara za Nurdor

U okviru tradicionalnog novogodišnjeg projekta „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, zaposleni u banci Inteza prikupili su gotovo 1.400.000 dinara humanitarne pomoći, namenjene organizaciji NURDOR, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Kupovinom ulaznica za novogodišnju korporativnu proslavu, oko 1.500 zaposlenih u toj banci iz cele Srbije je učestvovalo u akciji. Zaposleni su imali mogućnost da učestvuju u odabiru organizacije kojoj će novac biti doniran, a po njihovom izboru sva prikupljena sredstva ove godine će otići NURDOR-u i biće iskorišćena za projekat proširenja roditeljskih kuća.

Na taj način zaposleni su kroz svoju donaciju pokazali da su koncepti zajedništva i davanja za opšte dobro veoma važan deo korporativne kulture banke.

Otac izlečenog deteta i član Upravnog odbora NURDOR-a Ljubiša Stanić zahvalio je zaposlenima te banke.

“Od nemerljivog je značaja da dok traje lečenje porodica ima mir, sigurnost i toplinu doma što im omogućavaju naše roditeljske kuće, te će sredstva prikupljena u ovoj akciji biti usmerena na proširenje njihovih kapaciteta. Ništa od svega što NURDOR radi ne bi bilo moguće bez naših volontera, kao i odgovornih pojedinaca i kompanija koji razumeju da je podrška onima kojima je neophodna i briga o društvu uopšte, najbolje ulaganje u budućnost”, rekao je Stanić.

Banka Inteza je projekat „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, kao zajedničku inicijativu zaposlenih pokrenula 2010. godine, a od tada pa do do danas, štićenicima odabranih institucija za socijalno i medicinsko zbrinjavanje dece je uručeno na hiljade paketića i donirano 2.600.000 dinara novčane pomoći.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE