Zastava oružje na sajmu u Las Vegasu - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Zastava oružje na sajmu u Las Vegasu

Zastava oružje obnovila je prodaju sportskog i ličnog naoružanja na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, saopšteno je na otvaranju najvećeg svetskog sajma naoružanja u Las Vegasu.

Kako se navodi u saopštenju, kompanija Zastava oružje, koja ove godine slavi 166 godina postojanja, prvi put se pod tim imenom pojavljuje na najvećem svetskom sajmu sportskog i ličnog naoružanja, koji je juče počeo u Las Vegasu (SAD).

Kako su saopštili predstavnici kompanije Zastava Arms USA, koja je ekskluzivni partner kragujevačke firme i zastupnik svih Zastavinih proizvoda, “američko tržište će konačno dobiti zaokruženu ponudu srpskog oružja”.

“Pored prodaje ličnog i sportskog naoružanja, na novi način ćemo predstaviti proizvode naše, srpske firme”, saopštili su predstavnici kompanije Zastava Arms USA.

Prema njihovim rečima, posebna pažnja će se posvetiti i servisu i prodaji delova za Zastavino naoružanje, “što je novost na ovom tržištu”.

“Naš cilj je i da obnovimo pozitivnu sliku koju je srpska kompanija imala na polju prodaje ličnog naoružanja u Americi, ali i da značajno pomognemo u izgradnji Zastava brenda u celom svetu”, rekli su vlasnici Zastava Arms USA novinarima.

Sajam naoružanja Shot Show, koji se u januaru održava u Las Vegasu a koji nije otvoren za širu javnost, počeo je 22. januara. Svake godine ga poseti više od 65.000 akreditovanih proizvođača i prodavaca sportske, vojne i policijske opreme iz 100 država sveta.

Izvor: Beta

Foto: Screenshot

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE