Zašto je važno da vaša kancelarija ima „dušu“, kao i vaš dom?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zašto je važno da vaša kancelarija ima „dušu“, kao i vaš dom?

  Svako od nas značajan deo dana provodi na poslu, zato je veoma važno da se i tu osećamo prijatno, kao kod kuće. Poslovni prostor može da bude organizovan na različite načine: open space, separatne kancelarije sa po par stolova ili sopstvena kancelarija koju možete da uredite po svom ukusu. Lični pečat koji dodate svom radnom prostoru, ma koliki on bio, pomaže da se bolje nosite sa stresom, motivacijom, koncentracijom i mentalnim zamorom. Stavite na svoj sto lampu sa prijatnim osvetljenjem, dodajte neku biljku, nabavite udobnu stolicu ili, ako imate prostora, stavite mali tepih, stočić i fotelju za relaksaciju i čitanje, kada ne radite za računarom. Videćete koliko ćete biti efikasniji i produktivniji.

  Top menadžment se uglavnom odlučuje za Chesterfield garnituru, jer luksuznim izgledom i vrhunskim kvalitetom izrade oslikava sve vrednosti za koje se zalaže i ponosni „vlasnik“ – uspeh, trud, rad, posvećenost detaljima.

  Sve više kompanija ima odvojeni deo za relaksaciju sa udobnim sofama ili lazy begovima. Ali veoma je važno i kojim ćete nameštajem opremiti poslovni prostor. Zato razmišljajte kao da opremate sopstveni dom.

  A kada biste konsultovali svoje mame i bake koji je nameštaj najbolji za vaš stan, 90% njih bi odgovorilo SIMPO. Dobar deo stanovnika Srbije još uvek ima poneki davno kupljeni komad nameštaja baš tog proizvođača.

  Osnovan davne 1963. godine, SIMPO je oduvek bio simbol kvaliteta, ali je u isto vreme predstavljao i statusni simbol. Tako je i danas, jer su se najveće kompanije i hoteli, kod nas i u inostranstvu, odlučile da njih angažuju za opremanje svojih prostora, većina po sistemu “ključ u ruke”, što znači da su im poverili sve delatnosti od projektovanja do kompletnog izvođenja enterijera. Kao što su u svakom poslu rezultati glavna preporuka za nečiji angažman, tako i svi projekti koje je Simpo uradio u polednjih 30 godina daju vrhunsku preporuku, jer ćete kod njih naći sve što vam je potrebno – na jednom mestu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Simpo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE