Završna faza PRIPAJANJA niškog aerodroma

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Završna faza PRIPAJANJA niškog aerodroma

  Direktor Javnog preduzeća Aerodromi Srbija Mihajlo Zdravković rekao je agenciji Beta da je postupak pripajanja preduzeća Aerodrom Niš u završnoj fazi i da bi trebalo da bude okončan do kraja avgusta.

  Zdravković je kazao da je imovina niškog aerodroma sada u vlasništvu Aerodroma Srbija, dok je JP Aerodrom Niš operater na aerodromu.

  “Posle pripajanja, u Nišu će postojati samo jedno privredno društvo, preduzeće Aerodromi Srbija. Ovo preduzeće će preuzeti zaposlene u JP Aerodrom Niš i biće operater na niškom aerodromu”, izjavio je Zdravković.

  On je podsetio da je sedište Aerodroma Srbija preseljeno u Niš krajem juna i ubuduće će biti u tom gradu, odakle će upravljati i kraljevačkim aerodromom, a u perspektivi i aerodromom Ponikve u blizini Užica i ostalim malim sportskim aerodromima u Srbiji.

  Prema Zdravkovićevim rečima, u toku su pregovori sa zainteresovanim avio-kompanijama o otvaranju linija sa aerodroma u Kraljevu.

  Očekivanja su, dodao je Zdravković, da aviosaobraćaj bude uspostavljen tokom predstojeće zimske ili letnje sezone letenja.

  Izvor: Beta

  Foto: Konstantin Veliki

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE