Da li veruješ u hidratantnu negu za korekciju tena?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Sigurno ste čuli za često poređenje “letnje” i “zimske” varijante šminke, ali i dnevne nege, pri čemu se druga često nepravedno povezuje sa teškom i višeslojnom, za razliku od prve koja je lagana i jednostavna.

Za osetljivu kožu, zar ne bi bilo najbolje da se dnevna nega uopšte ne razlikuje u odnosu na sezonu, već da uvek bude lagana, umirujuća i osvežavajuća, a da istovremeno prekriva i tonira kožu?

Upravo takav proizvod predstavlja La Roche-Posay inovacija – TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME. Novi proizvod spaja ono što dnevna nega može da pruži – umirujuću hidrataciju i korekciju tena – dok prekriva, hidrira i štiti kožu koja je u trenutku smirena, a crvenilo ublaženo. Sa ovim proizvodom, lagane teksture koje se lako razmazuje i omogućava koži da diše, dobijate prirodnu pokrivenost sa svim koristima koje očekuješte od hidratantne dnevne nege.

TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME se nanosi svakodnevno, na lice i vrat. Proizvod je testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, a dostupan je u dve univerzalne nijanse.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo