Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovo će biti najinteresantniji panel na Mokroj Gori

    Na Mokroj Gori sutra počinje Vivaldi forum, a u tri dana koliko traje, moći će da se vidi puno interesantnih panela, na kojima će učešće uzeti brojni predstavnici biznisa, politike, medija i nauke.

    Jedan od panela koji privlači pažnju je onaj koji će se održati poslednjeg dana Foruma, u petak 3.aprila. Tema panela je izražavanje sopstvenog mišljenja, a nosi naziv „Moje iskustvo – Da li da štrčimo ili da se šćućurimo?“. Ono što pored teme privlači posebnu pažnju je spisak učesnika.

    Moderator panela je Olja Bećković, autor emisije „Utisak nedelje“, koja je posle više od 20 godina ’nestala’ sa ’malih ekrana’.

    Njeni ’gosti’ su Miša Đurković, viši naučni saradnik Instituta za evropske studije, zatim Vesna Mališić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika NIN-a, Dragan Bjelogrlić, glumac i Ivan Ivanović, autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanović“.

    Kako su iz Mokrogorske škole menaždmenta, koja je organizator Vivaldi foruma, najavljuju, učesnici će pokušati da odgovore na sledeća pitanja: Šta je glasno i artikulisano izražavanje sopstvene svesti? Gde su granice straha od izražavanja sopstvenog mišljenja? Šta su to „teška pitanja“ i tabu teme?

    „Pa kom’ opanci, kom’ obojci!,“ kažu u ovoj školi.

    Kao što smo prethodno najavili, BIZLife će svakodnevno pratiti dešavanja na Forumu, a kod nas ćete moći da pročitate najinteresantnije detalje kako sa ovog panela, tako i sa ostalih koji će se desiti na Mokroj Gori. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE