Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    POLETEO AVION ZA NJUJORK: Vučić tužan

    Prvi putnički avion iz Srbije poleteo je za SAD u 8.07 časova (oko 40 minuta kasnije od zakazanih 7.30 zbog dužeg čekiranja putnika, javlja RTS) , a pre toga je na na aerodromu „Nikola Tesla“ upriličena svečana ceremonija, kojoj su prisustvovali mandatar Aleksandar Vučić, ambasador SAD Kajl Skot, direktor Er Srbije Dane Kondić i direktor Etihada Džejms Hogan i gradonačelnik Siniša Mali.

    „Želim svim putnicima srećan put i ugodan let. Žao mi je što danas ne letim za Njujork sa vama, ali vlada mora brzo da se formira. Ipak, presrećan sam jer sam dosanjao još jedan veliki san,“ rekao je Vučić tom prilikom i dodao da mu je drago da je naš prijatelj Kajl (Skot) primetio da postoje neki koji će u svemu da pronađu manu, ali da on ne vidi manu u ovom letu.

    „Hvala Džejmsu Hoganu na velikom trudu. Tužan sam što moram da ostanem u Beogradu.“

    Kako piše Blic, među putnicima su i poznate ličnosti kao što su Nataša Tapušković, Zorana Mihajlović, Jadranka Jovanović, Verica Rakočević, Zoran Babić…

     

    https://www.bizlife.rs/vesti/je-kapetan-aviona-koji-ce-u-cetvrtak-poleteti-za-njujork/

    Izvor: BIZLife

    Foto: Twitter/AirSerbia

    What's your reaction?

    Komentari

    • Muzičar

      Tapuškovićku vratite , ove ostale slobodno ostavite. Što dalje - to bolje .

    • Dusica Vuckovic

      Postovani urednice/urednici, Ne svidja mi se vas naslov /podnaslov u vezi pocetka leta aviona za Njujork......Sta vam znaci " Vucic tuzan"--ispada da je tuzan zato sto ponovo lete avioni/ Naprotiv, jako je srecan zbog toga i jednim delom zahvaljujuci njemu ti se letovi ostvaruju. Vama je bilo vazno da spomenete Vucica u negativnom kontekstu....da bi citaoci pomislili kako mu nije drago ( a takav se utisak stice kod obicnog citaoca--a vi ste to hteli, zar ne ?.Samo ne znam cemu sve to... ) Ko je slusao/gledao prenos, procitao tekst zna zasto je Vucic rekao da je tuzan (sto ne putuje).....ali ne procitaju svi ceo tekst, vec samo naslove....I vi napisete "Vucic tuzan " . Pun pogodak...Zasto? Za koga? ..Sramota da tako nesto napisete u naslovu... Sami ste objavili jedan vrlo lep tekst u broju 8, februar 2014..Intervju sa Zoranom Milivojevicem i tada ste dali dobar naslov "U Srbiji se uspeh kaznjava"da-ste se toga setili ne biste sada dali naslov onakav kakav je...... I vi kaznjavate uspeh...

    • jasna

      Bravo. Ovo jeste uspeh posle toliko godina. Samo bih volela da većina gradjana može da izdvoji novac i putuje ovim avionom. Ali pošto smo sve siromašniji mene ne interesuje ovo "tugovanje" i ne pogadja me naslov. Vučić se iskupljuje za radikalske odluke, a naročito onu kada su se samo Radikali protivili Kumanovskom sporazumu da prestane bombardovanje Srbije. To nije uspeh i to se teško prašta.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE