19 citata koji će vam pomoći da pregurate ovaj radni dan - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  19 citata koji će vam pomoći da pregurate ovaj radni dan

  Leto se bliži kraju, za danas su najavili kišu, ipak, nije sve tako tmurno… Ovih 19 citata će vam ulepšati dan i dati podstrek da ga uspešno završite ovaj radni dan, navodi Success.

  Ko uspe da unapredi stanje svoje duše uživa u pravoj razonodi. – Henri Dejvid Toro (Henry David Thoreau)

  Svaka osoba zaslužuje slobodan dan u kojem neće biti suočena sa problemima, niti će tragati za rešenjima. Svako od nas mora da izađe iz automobila koji ne može da ga povuče uzbrdo. – Maja Angelou (Maya Angelou)

  Postoji lepota u poslu i lepota u ostalim stvarima. Koristite oba i nemojte zanemariti nijedno. – Alan Koen (Alan Cohen)

  Naučila sam da ne možeš imati sve u raditi sve u isto vreme. – Opra Vinfri (Oprah Winfrey)

  Odmarajte se dok ne poželite da se igrade, onda se igrajte se dok ne poželite da se odmorite, tačka. Nikada nemojte raditi ništa drugo. – Merta Bek (Martha Beck)

  Poenta je u kvalitetu života i pronalaženju srećnog balansa između posla, porodice i prijatelja. – Filip Grin (Philip Green)

  italy-view

  Zastanite na trenutak, tu gde jeste. Opustite svoja ramena, prodrmajte glavu i protresite se kao pas kada izađe iz vode. Kažite sebi naređivačkim tonom da se smirite. – Barbara Kingsolver

  Trka ljudskog roda treba jednostavno malo da uspori i zapita se šta radi. – Majkl Pejlin (Michael Palin)

  Usporite i uživajte u životu. Pejzaž nije jedino što ćete propustiti ukoliko ste previše brzi, propustićete i smisao onoga gde idete i zašto. – Edi Kantor (Eddie Cantor)

  Bićemo mnogo uspešniji u svemu što radimo ukoliko se otarasimo navike da sve vreme bežimo, i ukoliko napravimo malu pauzu da se opustimo i ponovo usredsredimo na svoju zamisao. Imaćemo mnogo više užitka u življenju. – Tič Net Han (Thich Nhat Hanh)

  Radi, voli i igraj se jer je to savršen balans ljudskog postojanja. – Orison Svit Marden (Orison Swett Marden)

  Ponekad je potrebno pritisnuti pauzu kako bi se složile sve kockice. – Sebastijan Vetel (Sebastian Vettel)

  Imajte svakodnevno vreme koje je predviđeno samo za igru, neka svaki dan bude i prijatan i koristan. Dokažite da razumete koliko je vreme važno tako što ćete ga upotrebiti na najbolji način. – Louza Mej Alkot (Louisa May Alcott, Little Women)

  Veoma je važno imati balans, provedite vreme u prirodi, posetite neke žurke, uživajte sa prijateljima i iskulirajte. – Joakim Noa (Joakim Noah)

  Nikada nećete biti u potpunosti zadovoljni svojim poslom dokle god ne budete zadovoljni svojim životom. – Heder Šuk (Heather Schuck, The Working Mom Manifesto)

  stones-sea

  Zamislite da radite 20 posto pametnije, umesto da radite 20 posto duže… Balans život-posao i početni uspeh, na primer startapa, se ne isključuju međusobno. U danu je dovoljno sati da budete prisutni i efektivni. – Dejvid Kaming (David Cumming)

  Na nama je kao individuama da preuzmemo kontrolu i odgovornost za život koji želimo da vodimo. Ukoliko ne iskreirate svoj život sami, možda vam ga neko drugi skroji, ali verovatno vam se neće dopasti njihova ideja balansa. – Najdđel Marš (Nigel Marsh)

  Ukoliko želite da se opustite  lezite na travu i gledajte oblake satima ili sedite pored potoka. Ne radite ništa i imajte momenat mira koji podmlađuje telo. – Miranda Ker (Miranda Kerr)

  Važno je da u životi nađete balans između posla i igre. – Bobi Flaj (Bobby Flay)

  [preporucene_vesti ids=”241141, 243634, 243376″]

  Izvor: BIZLife

  Foto: pixabay

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE