Webiz poslovna edukacija: 18 sati predavanja, preko 20 predavača i odmor na Zlatiboru u junu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Webiz poslovna edukacija: 18 sati predavanja, preko 20 predavača i odmor na Zlatiboru u junu

  Iako se još uvek prepričavaju utisci sa Webiz konferencije, održane u Zrenjaninu krajem marta, organizatori Webiza nastavljaju sa realizacijom svojih edukativnih događaja. Već od 17. do 19. juna na Zlatiboru, u hotelu Palisad, očekuje nas Webiz poslovna edukacija. Ovaj vid edukacije do sada je realizovan u Zrenjaninu i Subotici, a program se “seli” na Zlatibor kako bi Webiz edukacije postale dostupne i stanovnicima Srbije koji žive i rade južnije od Save i Dunava.

  Webiz program poslovne edukacije namenjen je predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, predstavnicima velikih kompanija i onima koji žele da upotpune svoje znanje o poslovanju na internetu.

  „Kao i do sada, oblasti o kojima će naši predavači, inače vrhunski stručnjaci, govoriti jesu digitalni marketing, e-commerce, komunikacije, društvene mreže, novi mediji itd. Ono što edukaciju na Zlatiboru izdvaja od prethodnih je dodatni program namenjen onima koji se bave turizmom, predstavnicima hotela i turističkih agencija, vlasnicima privatnih smeštaja… Za njih smo pripremili predavanja na temu online nastupa i korišćenja interneta kao kanala prodaje”,  kaže Vladimir Kovač, manadžer Webiz projekta.

  Program će biti koncipiran tako da će se u toku tri dana edukacije, u dve sale hotela, realizovati dva paralelna programa, pa će slušaoci edukacije moći da, u skladu sa svojim preferencijama, izaberu module i predavanja koja će pratiti.

  “Očekuje nas 18 sati predavanja, preko 20 predavača, a zahvaljujući lepotama Zlatibora i ambijentu hotela Palisad, i nikada bolji networking! Pored slušalaca iz cele Srbije, na edukaciji očekujemo i kolege iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji se bave digitalom, pa će biti i prilike za nova poznanstva, razmenu iskustava i nove poslovne kontakte”, kaže Kovač.

  Kotizacije za Webiz poslovnu edukaciju iznose 16.000 dinara (sa pdv-om) i obuhvataju: trodnevni program predavanja  (sa mogućnošću izbora praćenja željenih modula), poklon paket, kafe pauze, networking večeru u hotelu Palisad, buffet posluženje, networking ručak i sertifikat o odslušanom programu edukacije.

  Više informacija potražite na webiz.rs

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE