25 minuta "jedinstvenog iskustva": "Malo smo stali, kao da je nestala struja na kratko" - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  25 minuta “jedinstvenog iskustva”: “Malo smo stali, kao da je nestala struja na kratko”

  Panoramska gondola na Zlatiboru, najduža tog tipa u svetu, počela je da radi, a prvi putnici kažu da je vožnja bila veoma zanimljiva i da su doživeli jedinstveno iskustvo.

  Nova gondola je već privukla putnike, koji mogu da se provozaju trasom dugom devet kilometara, za oko 25 minuta u jednom smeru.

  “Lepo je bilo, uzbudljivo i zanimljivo, nismo se nikad vozili na ovako dugoj gondoli. Baš je prijatno, nije hladno unutra. Deca su se malo uplašila, njima je prvi put. Svakako bi ponovo došli”, rekla je jedna turistkinja koja se provozala gondolom sa malim detetom.

  Mlađi muškarac ističe da je to za njega bilo veoma zanimljivo i jedinstveno iskustvo, da je pogled fantastičan celim putem, kao i da je njegovoj deci bilo veoma zabavno.

  Malo smo stali u jednom momentu, na pola, kao da je nestala struja na kratko, ali je gondola za tri sekunde nastavila svoj put, kaže jedna devojka.

  Cena vožnje gondolom od Zlatibora do Tornika je 1.000 dinara u oba smera za odrasle i 550 dinara za decu.

  Panoramska gondola je jedna od najvećih investicija opštine Čajetina. Izgradnja Gold gondole koštala je opštinu Čajetina 13 miliona evra, a radovi su počeli pre pet godina.

  Direktorka JP Gold gondola Bojana Božanić ističe da je zlatiborska gondola najduža panoramska gondola na svetu.

  Gondola će tokom zime raditi od 8.30 do 15 časova.

  “Prvih 10 dana rad gondole će nadzirati radnici francuske firme Poma, čija je oprema. Svi radovi su privedeni kraju, upotrebna dozvola je dobijena, zaposlili smo dovoljan broj radnika preko agencije, tako da turisti mogu bezbedno da uživaju u upoznavanju Zlatibora iz druge perspektive”, navela je Božanićeva.

  Izvor: Politika, Tanjug

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE