Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Falkensteiner i dalje pregovara oko Stare planine

    Predstavnici kompanije Falkensteiner iz Austrije sastali su se u Beogradu sa predstavnicima JP Stara planina o mogućim modelima dalje saradnje u vezi sa korišćenjem hotela Stara planina i razvojem turizma na toj planini.

    Ovo je prvi sastanak održan nakon sastanka predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Falkensteinera, sopšteno je iz Javnog preduzeća Stara Planina.

    Taj sastanak je održan 29. januara 2016. godine, a predstavnici Falkensteinera su najavili da će se prijaviti za učešće na tenderu i da su zainteresovani za zakup hotela Stara planina i izrazili spremnost da ulože u infrastrukturu.

    Krajem prošle godine Falkensteiner je raskinuo ugovor o upravljanju hotelom Stara planina. Kako je ta kompanija tada saopštila, do raskida je došlo jer JP Stara Planina nije ispunila obaveze i zbog promene direktora koji je vodio hotel na predlog Falkensteinera.

    Hotel sa četiri zvezdice Stara planina, na Jabučkom ravništu, otvoren je 25. decembra 2011. godine. Vlada Srbije je u izgradnju hotela, koji je bio završen za 13 meseci, uložila više od 30 miliona evra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE