AIGO: Partnerstvo je solidarnost i odgovornost

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  AIGO: Partnerstvo je solidarnost i odgovornost

  U ovim teškim danima, kada se naša zemlja i ceo svet suočavaju sa izazovom sprečavanja daljeg širenja virusa COVID-19, najveća obaveza jeste da uradimo sve što je do nas kako bismo zaštitili sebe i druge. Zato, AIGO bira da ostane dosledan svojoj misiji i pokaže partnerstvo kroz solidarnost i odgovornost.

  Kriznim vremenom se ne može rukovoditi, možemo samo rukovoditi sobom u datom vremenu

  AIGO grupacija pridružila se akciji pružanja pomoći zdravstvenom sistemu Srbije u borbi za život i zdravlje svih građana, tokom aktuelne epidemije. Dajući punu podršku ovoj zajedničkoj borbi koja prevazilazi i okvire korporativne i društvene odgovornosti, donirano je 4 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za potrebe nabavke respiratora i druge medicinske opreme.

  Takođe,  AIGO  je izdvojio i dodatnih 2 miliona dinara u IT opremi i uslugama, kao još jedan vid partnerske podrške Vladi Srbije, i to u onome što najbolje radi i zna, a u cilju pomoći rasterećenja funkcionisanja  IT operativnih funkcija u najugroženijim ustanovama zdravstvenog sistema Srbije.

  Time se šalje još jedna poruka solidarnositi i ukazuje duboko poštovanje i zahvalnost medicinskim radnicima koji se svih ovih dana nesebično bore za naše živote.

  Odgovoran pristup AIGO grupacija ima i u odnosu prema svojim zaposlenima kojih ima skoro 200 u Srbiji i čini sve da svoje poslovne procese prilagodi trenutnoj situaciji, zaštiti svoje zaposlene i kao najvažnije, sačuva njihova radna mesta. Motivacija, inicijativa i pozitivan pristup ovih dana su najvažniji interni ciljevi AIGO-a, koje grupacija zajedno realizuje sa svojim zaposlenima i veruje u „sutra“ kada će svi zajedno, još jači i privrženiji nastaviti putem svoje misije.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: AIGO

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE