Air France avioni se vraćaju u Beograd

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Air France avioni se vraćaju u Beograd

  Počev od letnjeg reda letenja, a nakon višemesečne pauze, Air France ponovo pokreće liniju od Pariza do Beograda. Od 28. marta 2021. Air France će obavljati tri leta nedeljno (sredom, petkom i nedeljom) između beogradskog aerodroma Nikola Tesla i pariskog aerodroma Šarl de Gol, dok se od kraja maja planiraju svakodnevni letovi.

  Red letenja se može promeniti u zavisnosti od putnih ograničenja i zato Air France preporučuje putnicima da provere informacije na zvaničnom kompanijskom sajtu.

  Od početka pandemije virusa Covid-19 Air France je uveo niz zaštitnih mera koje su  grupisane pod oznakom Air France Protect. Ove mere garantuju najviši nivo zdravstvene bezbednosti u svim fazama putovanja, feksibilnu politiku rezervacija, kao i osiguranje od  Covid-19.

  U kontekstu globalne zdravstvene krize, Air France stavlja zdravlje i sigurnost svojih putnika i osoblja na prvo mesto i u realnom vremenu prati razvoj situacije kako bi ponudio najbolja rešenja.

  Air France svojim putnicima nudi fleksibilne uslove rezervacije. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

  Flying Blue, program lojalnosti grupe Air France-KLM, takođe je uveo niz benefita za svoje korisnike, kao što su očuvanje stečenog statusa u programu i dodatne milje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE