Ako ste planirali kratka NG putovanja preko Airbnba - ZABORAVITE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ako ste planirali kratka NG putovanja preko Airbnba – ZABORAVITE

  Airbnb je uspostavio nova pravila za iznajmljivanje smeštaja za novogodišnje praznike  ove godine u pokušaju da obuzda zabave i velika okupljanja koja bi mogla da prošire koronavirus.

  Kompanija sa sedištem u San Francisku objavila je plan kojim se ograničava najam u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Kanadi, Meksiku, Australiji, Francuskoj i Španiji. Prema tim uslovima, gosti koji nemaju istoriju pozitivnih ocena na svom Airbnb profilu moraće da rezervišu najmanje dve noći za bilo koji boravak, uključujući 31. decembar, a svi gosti sa rezervacijama 31. decembra moraju se zakleti pod pretnjom zakonskih optužbi da neće praviti žurke.

  Pored toga, Airbnb je saopštio da će raditi na smanjivanju rizika koji nose okupljanja i žurke koristeći “tehnologiju koja ograničava lokalne i last minute rezervacije bez istorije pozitivnih ocenanao Airbnb-u“, što znači ako ste Airbnb početnik i ako spontano odlučite želite da iznajmite neku kuću za novogodišnju noć, “samo da biste pobegli”, najverovatnije nećete uspeti u tome.

  Međutim, iz Airbnb-a je rečeno da neće poništiti nikakve rezervacije napravljene pre dana donošenja odluke.

  Kompanija je preduzela slične mere tokom vikenda za Noć veštica u Sjedinjenim Državama i Kanadi koje su, prema izjavi Airbnb-a, “prošli uspešno”.

  U avgustu je kompanija uvela “globalnu zabranu žurki“ za nekretnine bilo koje veličine.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE