Aksiom poslovnog čoveka: Uspeh je neumorno usavršavanje

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Aksiom poslovnog čoveka: Uspeh je neumorno usavršavanje

  Svet korporacija često zamišljamo kao brutalanu „arenu“. Ne mora i ne treba da bude tako, a NCR korporacija pokušava to i da dokaže.  Uz pomoć sopstvenog softvera, hardvera i širokog spektra usluga, NCR omogućava skoro 700 miliona transakcija dnevno u oblasti maloprodaje, finansija, putovanja, ugostiteljstva i telekomunikacija.

  Gde je tu „običan čovek“, gde je tu njegov lični put i prilika za uspeh? O tome smo popričali sa generalnim direktorom NCR Srbija, Stefanom Lazarevićem.

  -Za uspeh su neophodni posvećenost u radu, praćenje novih trendova i stalna edukacija. To je osnovna odlika 21. veka i stalno ulaganje u svoje znanje je osnovni ključ uspeha u svakom segmentu.

  U šta ste Vi konkretno uložili kada su vaše znanje i edukacija u pitanju, u kojoj oblasti ste se usavršavali?

  Nedavno sam unapređivao svoje znanje u oblasti primene novih tehnologija u različitim segmentima društva, odnosno učio o tome kako nove tehnologije utiču na proces donošenja odluka. Ja sam završio Elektrotehnički fakultet, tako da su mi nove tehnologije veoma bliske, ali bez obzira na stečena znanja neophodno je stalno održavati korak sa inovacijama i potrebama tržišta. Zbog toga se konstantno informišem i učim o novim poslovnim modelima i procesima koji su  neophodni da bi se uspešno sprovela digitalna transformacija i da bi se odgovorilo na sve zahtevnije potrebe klijenata.

  Koliko se sve to isplati, koliko vredi to ulaganje u znanje i veštine?

  Suština je kako mi, na kraju, kroz svoj angažman i rad u nekoj kompaniji doprinosimo društvu u celini. NCR nudi inovativne usluge i rešenja koja omogućavaju korisnicima da lako i brzo obavljaju svakodnevne transakcije u mnogobrojnim oblastima poslovanja. Kontinuirano ulaganje u edukaciju zaposlenih obezbeđuje nam mesto u vrhu vodećih tehnoloških kompanija u pogledu kvaliteta usluga i posvećenosti klijentima. Svaki napredak u znanju i veštinama zaposlenih u našoj korporaciji doprinosi stvaranju novih, efikasnijih rešenja koja vam olakšavaju svakodnevno funkcionisanje.

  Šta je sledeća stvar koju biste voleli da naučite, šta je to što posebno okupira vašu pažnju?

  Ono što me trenutno najviše zanima i o čemu najviše čitam su blockchain i RPA – robotic process automation.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE