Ambijenti za kuvanje sa uživanjem

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ambijenti za kuvanje sa uživanjem

  Za sve vas, kojima je kuvanje strast, verovatno je jako važno da ambijenti u kome iskušavate svoje kulinarske sposobnosti bude nalik onima iz filmova. To je i te kako moguće, nekada sa manje, nekada sa više ulaganja, zavisno od stepena promene koju želite da postignete. Kuhinje koje se stilski uklapaju u ambijente dnevne sobe i trpezarije daju i estetski doprinos vašem domu i prizori su za divljenje svim vašim posetiocima.

  Ukoliko razmišljate o uređenju ili renoviranju kuhinje, Forma Ideale u pravi čas predstavlja nove kolekcije kuhinja NEVA, UNA, LIDIA i TARA.

  Svaka od navedenih kolekcija kuhinja ima svoje osobenosti, ali imaju i zajedničke benefite, a najvažnija je mogućnost izbora vaše jedinstvene idealne kombinacije. Standardnih 30 kuhinjskih elemenata, donjih, visećih ili kombinovanih, kao što su delovi za ugradne frižidere i rerne, ali i ugaonih elemenata, omogućiće vam maksimalnu iskorišćenost prostora namenjenog za kuhinju. Pored klasičnih jednokrilnih i dvokrilnih donjih delova, u kolekcijama su i delovi nestandarnih dimenzija, ali i elementi sa žičanim korpama, idealni za odlaganje detalja za koje do sada niste našli bolje mesto. Među visećim delovima izbor je takođe raznovrstan, od standardnih do nestandarnih dimenzija, ali i potpuno zatvorenih ili zastakljenih visećih delova i, na kraju, mogućnost izbora visećih delova za podgradni ili ugradni aspirator, neophodan svakoj savremenoj kuhinji. Poseban benefit je „soft close“ mehanizam zatvaranja kuhinjskih elemenata.

  Kuhinjska kolekcija NEVA, čiji su frontovi izrađeni u saten lak sjaju, jedno je od rešenja za uređenje ambijenta za ljubitelje klasične elegancije. Karakteriše je visoki sjaj elemenata uz kombinaciju ručica i radnih ploča koje zadovoljavaju visoke estetske i funkcionalne standarde. U slučaju da se opredelite i za neku od sudopera i slavina, čiji se veliki izbor može naći u salonima Forma Ideale, možete unaprediti i estetski doživljaj, ali i funkcionalnost vaše nove kuhinje.

  Ukoliko ste ljubitelji visokog sjaja, izuzetan izbor je i kuhinjska kolekcija UNA, čije elemente možete odabrati u dekoru bele i sive lak folije, sa horizontalnim aplikacijama koje doprinose eleganciji. Može se eksperimentisati i sa kombinacijom sivih i belih elemenata kuhinje, što će doprineti autentičnom pečatu ambijenta vaše nove kuhinje. Kada ovoj kombinaciji dodate i radnu ploču po vašem izboru, ali i neke od ručica iz velike ponude, dobićete blistavi sjaj, ali i prostor u kome ćete sa velikim zadovoljstvom pripremati najukusnije obroke.

  Dašak retro stila domu će pružiti kolekcija kuhinjskih elemenata LIDIA , čemu doprinosi i MDF mat folija sa 3D aplikacijom u obliku rama na frontovima. Elementi LIDIA su dostupni u beloj i sivoj boji, a izbor prave radne ploče i ručica može dodatno pojačati estetiku retro stila, kao u slučaju fotografije kuhinje LIDIA sa belim frontovima. Odabrana kombinacija kuhinje LIDIA u sivoj boji, sa posebnim izborom radne ploče i ručica, doprinosi klasičnijem izgledu kuhinje, sa izuzetnom dozom elegancije.

  Nezaobilazni dekori kuhinjskih frontova svakako su i dekori drveta, koji odlikuju kuhinjsku kolekciju TARA. Ovakav izbor pruža topli ambijent, sa rustičnom stilskom notom.

  Ukoliko ste u dilemi između rustičnog ili modernog izgleda kuhinje, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu kombinaciju donjih kuhinjskih elemenata iz kolekcije TARA, sa visećim elementima iz kolekcije NEVA, čime se postiže spoj oba stila.

  Uz izbor atraktivnih dizajna kuhinjskih kolekcija, na raspolaganju je i izbor elemenata, radnih ploča, ručica, panela za kombinovane kuhinjske elemente, sokli i diht lajsni, ali i sudopera i slavina, kojima ćete domu dati potpuno novi sjaj i autentični pečat, svojstven samo vama.

  Za koji god izgled kuhinje od navedenih da se opredelite, zasigurno ćete stvoriti ambijent iz snova, upravo kakav ste zamišljali, a priprema ukusnih obroka imaće još veću draž. Pritom, prilika da imate „lično“ vašu kuhinju nikada nije bila dostupnija i pruža vam se na najbližoj lokaciji salona Forma Ideale.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE