Bajatović kaže da zarađuje i više od 30.000 EUR: "Meni najmanje trebaju pare"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bajatović kaže da zarađuje i više od 30.000 EUR: “Meni najmanje trebaju pare”

  Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da njegova primanja trenutno iznose i nešto preko 30.000 evra.

  Plata u Srrbijagasu 1.420 EUR

  Bajatović je za Prvu TV kazao da je njegova plata u Srbijagasu 1.420 evra a sve ostalo je od raznih drugih funkcija koje obavlja u drugim kompanijama i podsetio da je u sastavu Srbijaga 22 kompanije i 12.500 radnika.

  Bajatović je kazao da od svojih mesečnih primanja pomaže mnogima kojima je pomoć potrebna ali da to ne reklamira. Humanitarnim aktivnostima se, kaže bavi njegova sestra i saradnici.

  Na pitanje na šta troši toliki novac, Bajatović je kazao: „Meni najmanje trebaju pare“.

  Kako stiže da obavlja tolike funkcije?

  Na pitanje kako stiže da obavlja tolike funkcije, kazao je: „Morate lično dosta da radite, da imate ozbiljan tim, nas čeka završetak izgradnje Balkanskog toka u Srbiji, treba da počne interkonekcija Niš-Dimitrovgrad, treba da počne Beograd-Banja Luka“.

  Na konstataciju da tri puta kaže kako nešto treba da počne i da li je nešto i počelo, Bajatović je kazao da kada to kaže misli da treba da počne izgradnja a da se radi dokumentacija, ekspropijacija,…

  „Niko vam ne daje nikakve privilegije a da vi ne isporučujete rezultat. Srbijagas je dugovao zbog socijalne politike i niske cene gasa 1,7 milijardi evra a Srbijagasu se dugovalo 2,4 milijarde. Onda je vlada platila, manji deo od 22 odsto Srbijagas je platio i od 2014. nema više socijalne politike. Dokapitalizacija države od 1,2 milijarde je cena socijalne politike. Od 2014. nema socijalne politike. Srbijagas je 2018. godine zaradio 175 miliona evra, što je 67 odsto ukupog profta javnog sektora. Prošle godine smo zaradili 70 miliona evra“, kazao je Bajatović.

  A o sukobu sa ministarkom…

  Na pitanje o sukobu sa ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović, Bajatović je kazao da je njemu šef Vlada Srbije i da misli da je sukob više štetio ministarki nego njemu.

  „Neko ima više potrebe za marketinogm a neko manje“, kazao je Bajatović.

  Izvor: BIZLife/Prva TV

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE