BeanZ kafa – savršenstvo u svakom gutljaju

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BeanZ kafa – savršenstvo u svakom gutljaju

  Ako vam svako jutro počinje ispijanjem šoljice omiljene espresso kafe, onda znate koliko vas, već od prvog gutljaja, ovaj savršeni, kremasti napitak razbuđuje, daje energiju i inspiraciju za dan pred vama.

  Kako je globalno tržište danas bliže nego ikada, u prilici ste da sebi priuštite najbolje BeanZ kafe iz celog sveta.

  Neponovljivo iskustvo u ispijanju šoljice najbolje kafe otkriva tajne tokom upoznavanja različitih vrsta, kao i u stalnom iščekivanju kakav će biti naredni ukus. Svet kafe je bogat i raznolik. Mnoštvo očaravajućih aroma, načina pripreme, prilika u kojima se pije kafa i raspoloženja u kojima joj se prepuštate, sada je dostupno na jedan klik. Jednostavno se pretplatite na isporuku espresso kafe, bez obzira da li već imate aparat ili ne, i jednom mesečno na vašu adresu stiže paket kafe u zrnu po vašoj želji i meri. Ukoliko nemate espresso aparat za kafu, ne brinite, jer možete da poručite i paket koji podrazumeva iznajmljivanje aparata na vremenski period koji želite. Isprobajte blendove o kojima mnogi sanjaju, uživajte u raskoši ukusa koja se u različitim formama slavi sa svim ljubiteljima kafe, jer donosi napitak od zrna kafe odabranih farmera, berbi, karaktera i jedinstvenog geografskog porekla.

  BeanZ je internacionalni premium espresso brend visoko kvalitetne kafe u zrnu. Uzgajaju je izabrani farmeri, sa kojima postoji ekskluzivna saradnja, a koji svojim imenom, znanjem i iskustvom stoje iza BeanZ proizvoda. BeanZ nudi kafe najboljeg kvaliteta i različitog geografskog porekla sa farmi širom sveta, čiji bogati ukus ostavlja bez daha sve koji se sa zadovoljstvom prepuštaju savršenom uživanju u šoljici kafe. Kroz farmerske kafe i njihove jedinstvene priče, kao i kroz različite vrste blendova, pomaže svima da razviju svoj lični ukus u šoljici najboljeg espresso napitka.

  Postoji mnogo teorija i načina za pripremu espresso kafe, ali treba imati u vidu da espresso prvenstveno podrazumeva način pripreme napitka. Po šoljici kafe koristi se između 8 i 10 grama sitno mlevene kafe, a dobro pripremljen espresso treba da ima kompaktnu i glatku kremu tamne zlatnožute boje, bez krupnih mehurića i bledih fleka. Ukus espresso kafe trebalo bi da bude izbalansiran između slatkog i kiselog, i da se dugo zadržava u ustima, dok je tekstura glatka i kremasta.

  Kao što na planeti ne postoje dva ista čoveka, tako ne postoje ni dve iste kafe. BeanZ je posebna, prirodno gajena, neprocesuirana kafa, raste na malim plantažama ljudi koji su joj posvećeni sa puno ljubavi, jer je ta kafa izuzetno važan deo njihovog života. BeanZ donosi prirodno poreklo kafe sa plantaža na kojima raste. Bez obzira gde se nalazite i kakvog ste raspoloženja, BeanZ kafa je pripremljena samo za vas. Želja za otkrivanjem najkvalitetnijih i jedinstvenih kafa širom sveta i priprema koja na najbolji način ističe njen karakter i izdvaja je od ostalih, samo je uvod u svet nezaboravnog ukusa.

  Zakoračite u BeanZ svet i otkrijte tajnu najbolje espresso kafe u zrnu!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Mokrogorska škola menadžmenta/ BeanZ

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE