„BEOrunners“ okupio više od 100 ljubitelja trčanja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „BEOrunners“ okupio više od 100 ljubitelja trčanja

  BEO Shopping Center i naš proslavljeni atletičar Mihail Dudaš predstavili su u subotu Beograđanima „BEOrunners“ program trčanja. To je potpuno besplatan program trčanja koji se održava svake subote, a na koji se mogu prijaviti svi oni koji vole ovu sportsku disciplinu.

  Prvom treningu je prisustvovalo više od sedamdesta trkača od prijavljenih 116, koji su uz nadzor Dudaša i njegovih profesionalnih trenera, uživali u trčanju na ruti na otvorenom – BEO Shopping Center, park Šumice i nazad do BEO centra. Tom prilikom podeljene su i prve članske karte koje će voditi sve učesnike do ostvarenja njihovih trkačkih ciljeva, ali i do vrednih popusta na asortiman sportske opreme i suplementacije u BEO SC.

  „Jako sam zadovoljan nivoom energije i entuzijazmom ljudi na prvom treningu i njihovom željom da naprave novi korak ka zdravim navikama. BEO šoping centar, treneri i ja smo se potrudili da im na prvom treningu damo dodatnu motivaciju u tom pravcu i siguran da će subota postati sinonim za „BEOrunners“, izjavio je nakon prvog treninga Mihail Dudaš.

  „BEOrunners“ je besplatan programa trčanja koji je namenjen kako apsolutnim početnicima u trčanju, koji se do sada nisu oprobali u ovoj rekreativno-atletskoj disciplini, tako i naprednim početnicima koji praktikuju neki od rekreativnih sportova ili su trčali trke na 5, 10km ili čak polumaraton, ali u sopstvenoj režiji sa namerom da od njih napravo aktivne trkače.

  Pozivamo sve koji žele da budu deo „BEOrunners“ tima, da nam se pridruže subotu 28. avgusta u 10 časova, na drugom treningu, koji počinje na platou ispred BEO Shopping Centera. Potrebno je samo svoju prijavu poslati porukom u inbox na profilima Facebook i Instagram BEO Shopping Centera.


  O PROGRAMU

  „BEOrunners“ program trčanja je godišnji, grupni program vežbanja na otvorenom i otvoren je za sve od 18 do 65 godina. Treninzi se odvijaju subotom od 10 časova u trajanju od 45 do 90 minuta u zavisnosti od kategorija i uz definisane maršute od BEO Shopping Centera pa sve oko parka Šumice i nazad do centra. Sami treninzi počinju zagrevanjem na platou ispred BEO Shopping Centra, nakon čega se kreće sa trčanjem, a završava istezanjem na startnoj lokaciji. Na ovaj način polaznici dobijaju sveobuhvatan program kroz koji će razviti zdrave navike, a koji će im pomoći da ojačaju i unaprede svoju fizičku formu i zdravlje generalno, a uz to se i super zabave u sjajnom društvu i sa ljudima koji dele slična interesovanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE