Beskompromisni borac za čistiju radnu sredinu i jedna od pobednica konkursa "Oni su heroji"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beskompromisni borac za čistiju radnu sredinu i jedna od pobednica konkursa “Oni su heroji”

  Gotovo od samog početka, 2020. godina nas suočava sa svakodnevnim iznenađenjima na globalnom nivou. Nažalost, negativnim. Ipak, neupitna je činjenica da su ovakve okolnosti izdvojile najhrabrije među nama, one koji, i pored svih opasnosti pokazuju hrabrost i snagu, pomažući drugima.

  Ovakvih heroja ima u svakom društvenom segmentu života, a u želji da se istaknu najbolji među njima, Delegacija Evropske unije je u partnerstvu sa Er Srbijom sprovela konkurs pod nazivom „Oni su heroji“.

  Zahvaljujući partneru Delegacije EU na ovom projektu, Er Srbiji, 15 heroja sa najvećim brojem glasova dobiće po dve avio karte za putovanje u bilo koju zemlju EU.

  Čistoćom protiv korone

  Epidemija koronavirusa sve nas je naterala da dodatno vodimo računa o ličnoj higijeni. Osim pranja ruku, redovno se mora održavati i prostor u kom stanujemo, radimo ili provodimo vreme.

  Kada su u pitanju javni prostori, poput bolnica, domova zdravlja, ambulanti, osobe koje su zadužene za održavanje čistoće, takođe se nalaze na prvim linijama fronta, štiteći pacijente, lekare, zdravstvene radnike i na kraju, sebe.

  Sa gotovo 12.500 hiljada glasova podrške, Slavica Jovičić, higijeničarka iz Paraćina, osvojila je titulu heroja, time što je ušla u grupu od 15 pobednika konkursa “Oni su heroji”.

  Za vreme vanrednog stanja, Slavica je bila angažovana u covid ambulanti u Paraćinu, ali i u Dečijem dispanzeru.

  Kako se navodi u prijavi na konkurs, ona je “beskompromisni borac za čistiju radni sredinu”.

  “Vikendom je dolazila da radi. Moj glas njoj je i glas za sve ostalo osoblje koje nije zdravstvene struke ali koje doprinosi zdravlju”.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Oni su heroji

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE