Besplatno letovanje, noćenje, 3.000 USD: Na koje načine zemlje ponovo privlače TURISTE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Besplatno letovanje, noćenje, 3.000 USD: Na koje načine zemlje ponovo privlače TURISTE

  Otkako su zemlje širom sveta zatvorile svoje granice pre nekoliko meseci, mnogi od nas maštaju o svim mestima koja će posetiti kada pandemiji konačno dođe kraj. Uz ponudu koju imaju neke zemlje poput Uzbekistana, mogli biste da izmenite svoju listu.

  Kako se granice ponovo otvaraju i ograničenja se polako ukidaju, mogućnost putovanja ponovo je postala stvarnost. Nakon višemesečnih pada prihoda u turizmu, popularne destinacije širom sveta nude posebne aranžmane turistima kako bi ih privukli u novoj eri putovanja, piše Klix.

  Ukoliko se odlučite za letovanje u Uzbekistanu, treba da znate da ova zemlja obećava turistima odštetu od 3.000 dolara ukoliko se zaraze koronavirusom tokom boravka. Uzbekistan na ovaj način želi da uveri turiste da je sigurna destinacija.

  Kankun, na jugoistoku Meksika, pokrenuo je kampanju u kojoj nudi dve besplatne noći smeštaja za svake dve plaćene i refundira troškove jedne avionske karte kako bi ohrabrio posetioce da dolaze u pratnji.

  Još u mesecu maju vlasnik kazina Derek Stevens refundirao je više od 1.000 letova u Las Vegas kako bi pokrenuo domaći turizam u Sjedinjenim Američkim Državama.

  Bugarska je prestala da naplaćuje posetiocima naknade za ležaljke, suncobrane i stolove na svojim popularnim plažama.

  U Švajcarskoj je Geneva Tourism predstavio “Ženevske kutije” koje nude popuste i do 65 odsto.

  U međuvremenu, Kipar koji je ponovo otvorio svoje granice prema odabranim zemljama, obećava pokriće troškova smeštaja, hrane, pića i lekova za posetioce koji su se tokom boravka na ostrvu zarazili virusom.

  https://www.bizlife.rs/putovanja/kipar-ide-korak-napred-pokrivaju-sve-troskove-turista-koji-se-zaraze/

  Izvor: Klix

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE