BESPLATNO: Vode u Grčku 187 turista, prijavilo se 25.000

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BESPLATNO: Vode u Grčku 187 turista, prijavilo se 25.000

  Holandska turistička agencija Sunweb povešće 12. aprila 187 turista i 2 vodiča na letovanje na ostrvo Rodos u trajanju od osam dana. Putovanje je deo vladinog programa “Bezbedno i odgovorno putovanje tokom korone”.

  Cilj putovanja je da provere da li je turizam za vreme pandemije izvodljiv i da pruži uvid na koji način turisti mogu putovati bezbedno i odgovorno.

  Izabrani turisti letovaće na ostrvu Rodos u hotelu Mitsis Grand Beach sa 5 zvezdica po ceni od 399 evra po osobi koje će finansirati holandska vlada. Oni će biti jedini korisnici ovog hotela, a društvo će im praviti isključivo osoblje.

  Neće im biti dozvoljeno da napuste hotel, ali će moći da koriste hotelski bazen, restorane i ostale brojne hotelske sadržaje. Po povratku kući idu u desetodnevni karantin.

  Za ovaj eksperiment prijavilo se najmanje 25.000 ljudi, piše BBC.

  Ko može da putuje o trošku države?

  Uslovi za prijavu su da su osobe stare između 18 i 70 godina, da nemaju visoke zdravstvene rizike, a dalje kriterijume će određivati vlada.

  Putnici će se pre i posle puta testirati na kovid-19, a ukoliko se iko od njih zarazi prilikom putovanja, moraće da u kovid hotelu bude u karantinu – o trošku agencije Sunweb.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE