BIS s ponosom ispratila 22. generaciju maturanata

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIS s ponosom ispratila 22. generaciju maturanata

  U petak, 14. juna, Britanska internacionalna škola pozdravila se sa 22. generacijom svojih maturanata. Počasni gost bio je gospodin Mochammad Chandra Widya Yudha, ambasador Republike Indonezije u Srbiji.

  Direktorka BIS mr Aleksandra Keserović poželela je maturantima sve najlepše u budućim poduhvatima i podsetila ih na latinsku izreku “Meret qui laborat” (Uspeh dolazi onome koji radi) istakavši da ih je ovaj princip vodio u njihovom dosadašnjem obrazovanju i da će BIS nastaviti da se toga drži i u budućnosti.

  Kao i svake godine, maturske kape maturanata poletele su visoko kao i naše nade i ambicije za budućnost ovih kvalitetnih, mladih ljudi.

  Zajedno sa gospodinom Mochammad Chandra Widya Yudha, ambasadorom Indonezije, direktorka Britanske Internacionalne Škole u Beogradu, Aleksandra Keserović uručila je pored srednjoškolskih diploma i posebne sertifikate: učeničku nagradu koju dodeljuje Council of British International Schools (COBIS), nagradu European Council of International Schools (ECIS) kao i nagradu Jonathan Rider Academic Excellence koju dodeljuje Britanska internacionalna škola.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE