BMW Biznis liga: Da li je u karijeri važnija brzina ili pouzdanost (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BMW Biznis liga: Da li je u karijeri važnija brzina ili pouzdanost (VIDEO)

  Posle veoma uspešnog starta BMW Biznis lige, koje medijska kuća BIZLife organizuje uz podršku BMW Srbija, održano je i drugo kolo takmičenja u vožnji automobila!

  Najbolji iz sveta biznisa suočili su se sa novim preprekama i u novim izazovima na drumu iza upravljača BMW 340i xDrive i najnovijeg BMW modela 420i.

  A dok sumiramo utiske i željno iščekujemo rezultate, prisetimo se nekih ZANIMLJIVIH ČINJENICA iz prethodnog okršaja koje je izdvojio BMW sertifikovani instruktor, Mladen Alvirović.

  U prvoj rundi takmičenja učestvovali su Ksenija Karić, Country Manager, Schneider Electric; Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora, Sberbanka; Miloš Perović, COO, Termovent; Boško Tomašević Managing director, CBRE; Tamara Sparović Kocić, Director Marketing South East Europe, Philip Morris International; Dražen Garapić, Business Unit Manager for Serbia, Macedonia and Montenegro, ‎Red Bull, Atlantic Brands; Dragana Atanasov Poparić, Business Director, Hive Ventures Services; Borislav Miljanović, CEO Represent Sistem.

  • Dragana Atanasov je prva u obe grupe koja je u prvom pokušaju zaradila poene na vežbi 0-200-0
  • Ksenija Karić je jedina u obe grupe koja je na vežbi 0-200-0 uspešno zaustavila automobil u ciljnoj garaži dva puta i zaradila poene u oba pokušaja.
  • Tamara Šparović Kocić je jedina u obe grupe u ubrzanju 0-200-0 stigla do 200 km/h i dobro procenila početnu tačku kočenja da uspe da se zaustavi u ciljnoj garaži. Nažalost, oba puta je pogrešila u samom finišu zbog neodlučnosti gde automobil tačno treba da se zaustavi i nije zaradila nijedan poen.
  • Miloš Perović je bio najbrži od svih vozača na krugu „klub staze“ i jedini je na ovoj vežbi osvojio maksimalan broj bodova.
  • Boško Tomašević je u svojoj prvo vožnji na slalomu postavio vreme koje je samo 0,53s sporije od vremena instruktora i time je bio ubedljivo najbrži od svih vozača na ovoj vežbi. U drugom pokušaju bio je još brži ali je oborio jedan čunj i zaradio dve kaznene sekunde.

  Da li je učesnicima BMW Biznis lige u karijeri, ali i privatno važnija brzina ili pouzdanost saznajte u VIDEU.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE