Boško Tomašević novi generalni direktor CBRE za Jugoistočnu Evropu - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Boško Tomašević novi generalni direktor CBRE za Jugoistočnu Evropu

  Kompanija CBRE, vodeći svetski savetnik za nekretnine, objavila je danas imenovanje Boška Tomaševića za generalnog direktora kancelarije CBRE-a u Jugoistočnoj Evropi (CBRE SEE), čiji mandat počinje 1. januara 2021. godine. Boško Tomašević će naslediti sadašnjeg generalnog direktora, Andrew Peirson-a, koji se povlači sa svoje funkcije i napušta CBRE u decembru 2020. godine.

  Boško se pridružio CBRE-u 2018. godine, kada je CBRE Grupa osnovala novu regionalnu kancelariju u Beogradu, koja pruža čitav spektar savetodavnih usluga za nekretnine, međunarodnim i domaćim klijentima u Jugoistočnoj Evropi. U ulozi Rukovodioca savetodavnih poslova i transakcija, pomogao je u širenju poslovanja CBRE SEE u vodeću kompaniju za komercijalne nekretnine sa kancelarijama u Beogradu i Sofiji. Ranije je Boško bio na čelu Agencijskog tima JLL-a za region Jugoistočne Evrope punih šest godina, a Colliers International 7 godina pre toga.

  Andrew Peirson, Generalni direktor CBRE SEE:

  Imao sam sreću da radim sa Boškom dugi niz godina i naš uspeh u regionu bio je pravi timski napor. Kao bliski prijatelj i kolega, lično sam se obradovao što je baš Boško izabran za ovu ulogu i ne sumnjam da će nastaviti da razvija posao i povećava produktivnost svakog sektora. Izuzetno će mi nedostajati rad sa timom, a takođe sam vrlo zahvalan svim klijentima tokom godina koji su doprineli našem uspehu.”

  Oduševljen sam što imam priliku da vodim poslovanje naše kancelarije, i nadovežem se na veliki uspeh i napredak koji smo postigli u proteklih nekoliko godina pod Andrew-ovim vođstvom. Imamo fantastičan tim u Beogradu i Sofiji, i nastavićemo da postižemo odlične rezultate za naše klijente i iskoristimo brojne mogućnosti za rast širom regiona”, komentariše Boško Tomašević.

  Andreas Ridder, Generalni direktor CBRE kancelarije za Centralnoistočnu Evropu, dodaje: “Opsežno Boškovo iskustvo i znanje o tržištu Jugoistočne Evrope, zajedno sa odličnim liderskim veštinama, čine ga idealnim naslednikom i uveren sam da će nastaviti našu ekspanziju u regionu. Želeo bih da se zahvalim Andrew-u na njegovom značajnom doprinosu u vođenju našeg poslovanja tokom poslednjih nekoliko godina i želim mu sve najbolje za njegovu budućnost.”

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE