Canon najavljuje puštanje u prodaju novog kompaktnog 4K laserskog projektora

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Canon najavljuje puštanje u prodaju novog kompaktnog 4K laserskog projektora

  Nakon najave na događaju ISE 2019, Canon Europe danas najavljuje puštanje u prodaju modela XEED 4K6021Z – laserskog projektora visoke svetline, sa izvornom 4K rezolucijom, koji nadograđuje uspeh modela XEED 4K5020Z (puštenog u prodaju u decembru 2018. godine).

  Dalje proširujući Canon-ovu opsežnu lepezu 4K rešenja, ovaj moćni projektor sa dvostrukom Display Port mogućnošću povezivanja podržava kreativne instalacije i pojednostavljuje integraciju sa postojećom AV infrastrukturom. Da bi na duge staze zaštitio investicije u 4K projekciju, 4K6021Z primenjuje ekonomični dizajn sa niskim zahtevima održavanja.

  Ovaj lagani LCOS laserski projektor visoke svetline pruža neverovatnih 6.000 lumena svetline boje, što osigurava izvanrednu reprodukciju slike u 4K rezoluciji. Koristeći Canon-ovu inovativnu tehnologiju LCOS reflektivnog panela, ovaj uređaj postiže veoma visok odnos otvora blende, praktično bez razmaka između piksela kako bi stvorio precizne, detaljne slike koji ne pate od ‘efekta mreže’, što je naročito korisno za muzeje i kreativne instalacije i instalacije koje se bave dizajnom. XEED 4K6021Z proizvodi bogate, realistične, 10-bitne 4:4:4 boje zahvaljujući dvostrukom konektoru Display Port koji pokriva celokupni sRGB prostor boja da bi se dobile živopisne slike koje unapređuju iskustvo gledanja.

  Kako bi ispunio rastuća očekivanja krajnjih korisnika, 4K6021Z iskorišćava izvornu 4K rezoluciju (4096 x 2160) kako bi pružio jasne slike i oštar tekst, što je savršeno za institucije visokog obrazovanja, dizajna i medicinske institucije. Da bi se osigurala optička izvrsnost, jednostavno ležište za objektiv koji se umeće kompatibilno je sa sedam izmenljivih Canon objektiva, uključujući nedavno predstavljeni RS-SL07RST 4K standardni zum objektiv koji koristi Canon-ovo staklo precizne izrade za maksimalno smanjenje distorzije. Ovaj novi objektiv pruža 1,76x motorizovani zum i +/- 73% vertikalni pomeraj objektiva da bi omogućio ogromnu fleksibilnosti prilikom instalacije.

  Izvor laserskog svetla omogućava još veću svestranost, omogućavajući korišćenje modela 4K6021Z u bilo kojoj orijentaciji u 360 stepeni da bi se pojednostavile kreativne instalacije u ograničenim ili izazovnim okruženjima. Ojačan mnogobrojnim opcijama za povezivanje, uključujući dva Display Porta, HDMI i podršku za HDR, 4K6021Z kompatibilan je sa širokom lepezom digitalnih video i kompjuterskih izvora u cilju još jednostavnije integracije sa postojećom AV infrastrukturom.

  Kao odgovor na rastuće zahteve za cenovno pristupačnom 4K projekcijom, 4K6021Z je robustan i izdržljiv da bi osigurao budućnost 4K investicija na duge staze. Izvor laserske svetlosti pruža do 40.000 sati rada bez održavanja, dok se filteru za vazduh lako pristupa čak i kada je montiran, kako bi se umanjilo vreme nedostupnosti i pojednostavilo održavanje. Ovaj uređaj krase energetska efikasnost koja je vodeća u klasi, kako tokom rada tako i u režimu pripravnosti, pa ovaj uređaj pruža nizak ukupni trošak vlasništva. Da bi kupci bili spokojni, ovaj model dolazi sa petogodišnjom garancijom i besplatnom uslugom iznajmljivanja uređaja sledećeg dana, ukoliko dođe do kvara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE