Član Kriznog štaba godinu posle osnivanja: Fali nam KOMUNIKOLOG

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Član Kriznog štaba godinu posle osnivanja: Fali nam KOMUNIKOLOG

  Član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa dr Branislav Tiodorović izjavio je da su kovid bolnice “zatrpane” pacijentima i da nije vreme za popuštanje mera.

  Tiodorović je za list Politika rekao da ima mnogo više zaraženih nego registrovanih i da se neki, najčešće mladi sa lakšom kliničkom slikom, ne javljaju na testiranje, jer neće da budu u samoizolaciji.

  On je rekao da ne može ništa da se menja dok situacija ne počne da se smiruje.

  Kako je dodao, razmišlja se o otvaranju bašti kafića, gde bi važila posebna pravila, na primer da po osobi treba da se odvoji devet kvadratnih metara.

  Tiodorović je ocenio i da Kriznom štabu za borbu protiv korone nedostaju komunikolog, psiholog, sociolog.

  „To se vidi unutar tima, u prenosu informacija i poruka koje se šalju. Komunikolog je bitan jer tačno zna kako bi trebalo komunicirati, jer to ne znaju baš potpuno ni lekari ni političari iz štaba“, rekao je Tiodorović.

  Potrebno je kaže, imati dobru kampanju da bi vakcinacijom bio obuhvaćen veći procenat stanovništva, što je trenutno najslabija karika.

  „Mi trenutno imamo spotove sa uspešnim glumcima. Treba angažovati i umetnike i sportiste i poznate ličnosti, ali i obične ljude, iz naroda. Treba snimiti i mlade ljude, studente, koji su vakcinisani da vide njihovi vršnjaci koji se dvoume“, rekao je Tiodorović.

  Izvor: Politika

  Foto: Beta/Slobodan Miljević

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dusan

   Fali Vam patolog da je dokazano koliko i od cega se umire, ovako iz supljeg u prazno ko sekta za vrbovanje.. mora da se utvrdi kompletna studija patologije umrlih sa studijama pracenja virusologa i epidemiologa zivih bolesnika

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE