Da kuća postane pravi dom: Odaberite moderan nameštaj ove jeseni (FOTO) - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Da kuća postane pravi dom: Odaberite moderan nameštaj ove jeseni (FOTO)

Ne postoji bolje vreme za promenu nameštaja u vašem domu od jeseni. Užurbano leto je davno iza vas i ovo je period kada se svode računi i okreću novi listovi. Kako sređujete svoje poslovne planove, tako treba da uredite i svoj dom. Jesenje boje vam mogu pomoći i u ispoljavanju kreativnosti i realizovanju vaših dizajnerskih ideja.

Ukoliko vam manjka ideja, inspiraciju možete pronaći na 56. Međunarodnom sajmu nameštaja koji će biti održan od 6. do 11. novembra u Beogradu. Sajam nameštaja jedna je od najznačajnijih manifestacija posvećenih drvnoj industriji u regionu i povod je okupljanju profesionalaca iz celokupne industrije koja uključuje preradu drveta, krajnje proizvode, ali i dizajn enterijera.

Poseban naglasak ovogodišnje manifestacije biće na dizajnerski orijentisanim izlagačima koji će predstaviti najnovije trendove i inovacije iz ove oblasti u hali 3 Beogradskog sajma. Jedan od tih izlagača je i kompanija Atlas, sa kojima smo pričali o konceptu koji su nam pripremili ove godine.

Najnovija kolekcija Atlasovih proizvoda akcenat stavlja na predanost detaljima i novim materijalima, kažu iz kompanije. Kompletan asortiman, sa fokusom na njihove prepoznatljive ugaone garniture i sofe, može se naći u izradi od najkvalitetnijih štofova i novoj kolekciji italijanskih koža, specifičnog opipa postignutog uz ručnu obradu, dok iza samog dizajna stoje profesionalci koji su najnovijim tehnikama izrade ove godine doneli i povećanu funkcionalnost i udobnost nameštaja.

Dodaju i da su finije forme, velika posvećenost detaljima, povećana udobnost nameštaja ali i interesantna materijalizacija karakteristike nove kolekcije proizvoda iz Atlas radionice. Drugačije forme, slojevita udobnost i akcenat na detaljima postignuti uz ideje razvojnog tima potpomognutog znanjem i umećem italijanskih kolega, dok se nesvakidašnja materijalizacija, pored dizajnerskih ideja uklapanja raznovsnih materijala i boja, odnosi i na potpuno novu kolekciju koža, najfinijeg opipa, sa akcentom na plišane kože koje su pored prirodinh plišanih štofova apsolutni hit u svetu.

Prepoznatljivost, unikatnost i inovativnost uz praćenje poslednjih trendova odiše ovom kolekcijom, koja će premijerno biti predstavljena u hali 3 na Sajmu nameštaja od 6. do 11. novembra, a potom i u Atlas salonima nameštaja.

Na novu kolekciju i na celokupan Atlas proizvodni asortiman do 11. novembra možete iskoristiti sajamski popust do 25%, kao i na asortiman italijanskih proizvođača Pensarecasa i Stones.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE