Da li ste spremni za najveći GEJMING DOGAĐAJ ove godine?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li ste spremni za najveći GEJMING DOGAĐAJ ove godine?

  Global Game Jam® (GGJ) se održava od 27. do 31. januara sa ciljem da okupi svetsku gejmersku zajednicu na preko 930 lokacija u 118 zemalja širom sveta! Ove godine, po prvi put svi učesnici, širom sveta, radiće na svojim rešenjima online

  Univerzitet Metropolitan je i ove godine jedan od organizatora Global Game Jam-a, pa će svi zainteresovani gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu, koja ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

  Cilj događaja je da okupi sve ljubitelje, sa ili bez developerskog iskustva, kako bi gejming zajednica u Srbiji i svetu nastavila da raste.

  Iako možda nemate formiran tim, ali želite da budete deo globalnog gejming događaja, prijavite se i mi ćemo Vam dodeliti tim sa kojim ćete raditi.

  Svi timovi će, ovog puta, imati čak 96h da kreiraju svoju video igru, a nakon isteka vremena, imaće priliku da predstave svoje finalne ideje. Tokom trajanja Jam-a na raspolaganju će vam biti naši mentori, koji će vam pomoći u izradi vaših rešenja.

  Događaj će se održavati putem Zoom-a i Discord-a, gde ćete moći da komunicirate, kako sa svojim članovima tima, tako i sa drugim učesnicima i mentorima, i na taj način razmeniti vaše znanje i iskustvo, ali i dobro se zabaviti i družiti!

  Prijave traju do 25. januara i možete aplicirati OVDE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Univerzitet Metropolitan

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE