Da li ste znali da Zlatibor dobija najsavremeniji hotelski kompleks u regionu?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li ste znali da Zlatibor dobija najsavremeniji hotelski kompleks u regionu?

  Znamo da Zlatibor poslednjih 10 godina beleži konstantne rekorde u broju gostiju. Najveći razlozi popularnosti ove naše planine jestu čist vazduh, prirodne lepote, geografski položaj, a u zadnje vreme i sve razvijenija putna infrastruktura.

  Mnogi investitori su zainteresovani za izgradnju na Zlatiboru, ali mali broj njih je u detalje posvećen kvalitetu izgradnje, a biznis model koji poseduje mogućnost povratka investicije, kako saznajemo – ima samo jedan kompleks: “21st Century Zlatibor Residence Spa & Wellness by Adora”.

  Raspitali smo se i saznali da je ovaj novi komples građen najsavremenijim modelom – Building information modeling (BIM), što znači da je u koraku sa najnovijim trendovima metodologije gradnje. Njihov biznis model  je kombinacija kupovine i izdavanja apartmana. Naime, kupac apartmana dobija priliku da svoju investiciju povrati i to od 6 do 8% na godišnjem nivou, izdavajući svoj apartman. Ono po čemu se ovaj koncept kupovine i izdavanja apartmana razlikuje od klasičnog jeste da se marketinškim aktivnostima, održavanjem kompleksa, izdavanjem, hotelskim uslugama u okviru kompleksa bavi kompanija Adora Living Solutions sa prepoznatljvim Adora Hospitality sistemom.

  Raspitali smo se i o samim investitorima, Adora Living Solutions je deo makedonske kompanije Adora Business Group, koja svojim bliskim komšijama iz Srbije prenosi svoje iskustvo od 20 godina rada u građevinskim inovativnim rešenjima koja prate najmodernije trendove u oblasti visokogradnje. Do sada su izgradili preko 400.000 m2, odnosno 3500 visokokvalitetnih domova i luksuznih poslovnih objekata, u kojima živi i radi preko 13.000 ljudi.

  Da li je baš ovaj koncept kupovine apartmana na populatrnim turističkim destinacijama nešto što će postati trend koji donosi ova inovativna kompanija, ostaje nam da vidimo, ali savim je izvesno da kupci ovakvih apartmana neće imati puno briga i obaveza oko svoje investicije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE