Danas umesto jedne, 5 IZJAVA DANA - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Danas umesto jedne, 5 IZJAVA DANA

  Najkontraverzniji muzičar na ovim prostorima, Svetski Mega Car, Balkanski Frenk Zapa, Kilo i po Car, Rambo Amadeus, gostovao je sinoć na N1 BiH. U sat vremena intervju svašta se zanimljivog moglo čuti, a mi vam izdvajamo pet izjava koje su nama bile najinteresantnije. Ali obavezno pogledajte celu emisiju.

  Rambo objašnjava zašto mediji za njega govore da je Svetski Mega Car, Rambo legenda itd….

  „To ti je osnova PR-a. Znači, gledajte me, vidite me kako sam lep i pametan, ali ne napišeš u prvom licu, nego „Rambo Amadeus, istoimeni, kontraverzni, Balkanski  Frenk Zapa….“, „Svetski Mega Car koji je postao skroman“, pa onda Kilo Car, pa mu je onda malo kilo, pa Kilo i po Car…itd. I onda oni to sve prepisuju. Novinari. Copy/Paste.“

  U zemljama regiona aktivan je trend odlaska – iseljavanja ljudi ka razvijenim zemljama, a Rambo je ponudio odgovor ko će se naseliti ovde – ako svi odu.

  “Sirijci, Eritrejci, Pakistanci, Afrikanci… Globalno otopljavanje je, kažu ovi što se bave time, kažu da će biti milijardu izbeglica iz klimatskih pojasa, mi smo njima sever. Ponavlja se ono od pre 12.000 godina kada je Homo Sapiens iz Afrike krenuo prema severu. Tako su potisli Neandertalce. Ne ponavlja se istorija, nego praistorija. Svako ide gde mu je bolje. Sretao sam ljude u Švedskoj, Norveškoj, udaraju se nogom u guzicu od sreće što ih je sudbina naterala da odu odavde. Jedu, piju, vesele se. Neko će se i vratiti, uvek nešto svrbi. To je individualna stvar.”

  Otkrio je i šta bi uradio da je tajkun.

  „Kad bih bio tajkun, privatizovao bih kanalizaciju jer ne moraš jest’, al’ moraš srat”

  Na konstataciju da jedni kažu da je ekstremno inteligentan, a drugi da je ekstremno lud, Rambo kaže:

  „Moj psihijatar kaže da mi ništa ne fali. Ja idem redovno, a on kaže: „Ništa tu ja ne bih dir’o.“ E, sad da sam baš toliko ekstremno inteligentan, ne bih sedeo ovde sa tobom na televiziji već bih bio na nekoj jahti sa Rotšildima.“

  I jedna životna mudrost by Rambo Amadeus

  „Mi samo surfujemo na valovima spleta okolnosti.“

  Izvor: BIZLife, N1

  Foto: N1 screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE