Delez Srbija predstavila novi menaždment kompanije i unapređenja u sistemu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delez Srbija predstavila novi menaždment kompanije i unapređenja u sistemu

  Delez Srbija, lider na tržištu maloprodaje, godinama unazad ponosno razvija svoje brendove. Inovacijama u poslovanju i primenom najviših standarda u oblasti bezbednosti i kvaliteta proizvoda kompanija podržava razvoj i konkurentnost domaće privrede, a zahvaljujući dobro postavljenoj strategiji razvoja maloprodajnu mrežu danas čine 454 Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice širom naše zemlje.

  Deo važnog strateškog pravca kompanije je i razvoj ljudi, kao i vrednovanje njihovog nemerljivog doprinosa koji oni ostvaruju u održivo uspešnom modelu poslovanja.

  „Čvrsto verujem da iza svake uspešne kompanije koja dugoročno postiže dobre rezultate uvek stoji jak tim. Vrednovanje doprinosa zaposlenih i njihov razvoj deo su strateškog modela kompanije Delez Srbija. Ponosan sam na tim sa kojim radim i verujem da će naš novi menadžment na najbolji način odgovoriti na potrebe savremenog poslovanja“, istakao je Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

  Od 1.aprila 2021.godine komercijalni tim, sa pozicije potpredsednika sektora predvodiće Miloš Jauković, član Izvršnog odbora kompanije. Miloš je u kompaniji 14 godina, a kao član Izvšnog odbora prethodne tri godine predvodio je najveći tim u kompaniji – sektor za operacije i lanac snabdevanja. Poseduje dugogodišnje iskustvo u industrijama maloprodaje i hrane, a njegovu poslovnu karijeru obeležili su uspešno vođeni projekti iz različitih oblasti, od prodaje, logistike, lanca snabdevanja, kvaliteta i integriteta proizvoda, do operacija i upravljanja ljudima. U okviru komercijalnog sektora Miloš će voditi timove kategori menadžmenta, privatne robne marke, trading-a, formata i operativnog marketinga.

  Miloš će poziciju potpredsednika komercijalnog sektora naslediti od Vima Marisa, koji će nastaviti da gradi internacionalnu karijeru u okviru Ahold Delez Grupe.

  U radu Izvršnog odbora, kao deo komercijalnog tima, od 1.aprila učestvovaće i Gorica Jovović i Srđan Starčević.

  Od 1. aprila će kompanija Delez Srbija dobiti novog člana Izvšnog odbora i potpredsednika operacija i lanca snabevanja, Dejana Virijevića. Na poziciju lidera sektora, Dejan dolazi kao direktor logistike i lanca snabdevanja. Poslednjih osam godina bio je zadužen za razvoj lanca snabdevanja, distribucije i podizanje operativne efikasnosti kompanije uvođenjem inovativnih rešenja koja za cilj imaju puni fokus na zadovoljavanje tražnje potrošača uz optimizaciju procesa – od izvora nabavke do police u maloprodajnom objektu. Dejan je u kompaniji 18 godina u okviru kojih je vodio različite projekte i timove, uz stalni profesionalni razvoj i edukaciju na brojnim medjunarodnim školama menadžmenta i biznisa.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delez

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE