Delta Transportni Sistem - DTS novi logistički agent C.H. Robinson

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delta Transportni Sistem – DTS novi logistički agent C.H. Robinson

  Od juna 2020. Delta Transportni Sistem – DTS postao je ekskluzivan agent jedne od najvećih logističkih platformi na svetu, C.H. Robinson.

  Logistička saradnja omogućuje pružanje jedinstvenog kvaliteta usluge avio i kontejnerskog transporta klijentima širom sveta svim DTS klijentima.

  Kompanija Delta Transportni Sistem – DTS, osnovana 2008. godine, danas je jedna od lidera u oblasti pružanja logističkih usluga u Srbiji i regionu. Od svog osnivanja DTS kontinuirano unapređuje svoje poslovanje sa ciljem podizanja kvaliteta usluge u domenu logistike kroz stalne inovacije i poštovanja principa da svaki klijent ima pravo na poseban biznis model.

  DTS pruža kompletna logistička rešenja prilagođena specifičnostima svakog od biznisa i industrije, a svojim klijentima, osim usluge transporta (domaći, međunarodni transport, avio, kontejnerski i zbirni transport, transport merkantilne robe) pruža i skladištenje, špediciju i manipulaciju robom kao i 4PL uslugu.

  Logistička saradnja ove dve kompanije ostvarena je za tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Albanije i Severne Makedonije. Ovom saradnjom sa kompanijom koja je jedan od svetskih lidera u logistici, C.H. Robinson, DTS je omogućio pružanje jedinstvenog kvaliteta usluge avio i kontejnerskog transporta, širom sveta svim svojim klijentima. Kao agent, svoje poslovanje DTS obavlja u skladu sa svim merama kvaliteta koje C.H. Robinson klijentima garantuje.

  C.H. Robinson pruža logistička rešenja za kompanije širom sveta i u svim industrijama, od jednostavnih do izrazito kompleksnih. Sa skoro 20 milijardi $ vrednosti poslova kojima upravljaju i 18 miliona pošiljki godišnje, jedna su od najvećih svetskih logističkih platformi. Njihov globalni paket usluga ubrzava trgovinu kako bi se neometano isporučivali proizvodi i robe koji pokreću ekonomiju sveta. Kombinacijom svog multimodalnog sistema upravljanja transportom i ekspertizom, C.H. Robinson koristi svoju informacionu prednost za isporuku pametnijih rešenja za više od 119.000 kupaca i 78.000 prevoznika. Njihova tehnologija izgrađena je od strane stručnjaka lanca snabdevanja radi bržeg i značajnijeg poboljšanja poslovanja njihovih kupaca. Za više informacija i blog postova posetite www.chrobinson.com.

  Sve upite o logističkim uslugama i mogućnostima saradnje sa kompanijom DTS možete poslati na mail [email protected].

  Za dodatne informacije o kompaniji Delta Transportni Sistem – DTS posetite sajt www.dts.rs.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE