Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Deluxe inspiracija za prazničnu trpezu: Pasta sa šafranom u krem sosu sa svinjskim fileom

    Tokom praznika, raskošna trpeza koja će oduševiti i naše najdraže i naša čula je prioritet svakog domaćinstva. Ukoliko se pitate na koji način to možete postići uz pristupačnu cenu, ne brinite, jer i za to postoji rešenje. Sve što vam je potrebno su savršeno izbalansirani ukusi sa dodatnom dozom elegancije, koji se mogu pronaći u Lidl Deluxe asortimanu proizvoda, poslastica i aromatičnih dodataka jelima, uz nekoliko jednostavnih trikova u kuhinji.

    Kako biste smireno dočekali praznike, jednostavno, brzo i na vreme kupili sve što vam je potrebno za kućne proslave, požurite u Lidl i potražite ove proizvode. Deluxe linija prehrambenih proizvoda poseduje sve ono što vam je potrebno da obogatite trpezu. U asortimanu se nalazi vrhunska ponuda šunki, neodoljivi namazi, kao i slatki asortiman koji pretvara deserte u pravo praznično uživanje. Prepoznaćete ih lako – po elegantno dizajniranim pakovanjima sa oznakom Deluxe.

    U nastavku vam predstavljamo zanimljiv recept food blogerke, Olivere Senić, uz pomoć koga možete dopuniti spektakularni praznični meni. Kao saveznik u pripremi, tu su Deluxe proizvodi koji pružaju luksuz po pristupačnoj ceni i uveravaju vas da pripreme za sve nezaboravne povode počinju u Lidlu.

    Potrebni sastojci (za 2 osobe):

    • 300 g Deluxe paste sa šafranom;
    • dve male kašike Kania yogurt&garlic sosa;
    • 200 ml Pilos slatke pavlake;
    • 100 g mariniranih lisičarki;
    • 1 svinjski file (oko 500 g);
    • 1 teglica Kania barbecue sosa;
    • 50 g Pilos putera;
    • So, biber;
    • šaka Deluxe ljutih badema i
    • 100 g rukole.

    Način pripreme:

    Svinjski file premažite roštiljskim sosom. Liveni tiganj dobro zagrejte i stavite malo putera, a zatim i meso. Posoljeno i pobibereno meso pecite oko 15 minuta, s vremena na vreme okrećući. Poslednjih 5 minuta smanjite vatru i poklopite. Meso zatim izvadite iz tiganja na tanjir, prekrite folijom i ostavite da “odmori” 10 minuta.

    U međuvremenu, u duboki tiganj stavite sos od jogurta i belog luka i dodajte pavlaku, a zatim dobro promešajte i zagrejte do vrenja. Kada to uradite, dodajte Deluxe pastu sa šafranom, skuvanu prema upustvu sa pakovanja, i marinirane pečurke. Sve dobro promešajte i dinstajte zajedno jedan minut.

    Na tanjire za serviranje stavite na dno rukolu pa preko nje pripremljenu pastu, a od gore meso koje ste isekli na šnicle i dodatno premazali roštiljskim sosom. Na kraju, bogato pospite seckanim ljutim bademima.

    Prijatno!

    Izvor: BIZLife

    Foto: Promo

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE