Desk&More fleksibilne i pametne kancelarije među "Top50 najboljih online stvari“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Desk&More fleksibilne i pametne kancelarije među “Top50 najboljih online stvari“

  Sa velikim ponosom vas obaveštavamo da je Desk&More dobitnik priznanja „Top50 najboljih online stvari“ u 2020. godini.

  Ovaj izbor 50 najzapaženijih i najkvalitetnije izvedenih online nastupa u prethodnoj godini tradicionalno organizuje PC Press, sada već po 24. put. U pitanju je najstarija i najcenjenija dodela nagrada ove vrste u našoj zemlji, koja uživa visoki kredibilitet i popularnost kod domaće internet i biznis zajednice.

  Po ocenama stručnog žirija i publike, Desk&More je među 50 najboljih srpskih sajtova, aplikacija i naloga na društvenim mrežama, dok se u kategoriji poslovnih i društvenih servisa nalazi u top pet.

  “Zaista je veliko priznanje to što smo, posle svega godinu dana aktivnosti u digitalnom marketingu, prepoznati kao jedan od najboljih online nastupa u Srbiji. Desk&More od početka strateški i sistematski gradi svoj brend, a imajući u vidu profil kompanija koje kod nas zakupljuju radne prostore fokus nam je online promocija. Sam sajt smo radili prateći aktuelne trendove u veb dizajnu, kao i najbolje prakse u planiranju konverzije od zainteresovanog posetioca do budućeg zakupca. I u ovoj godini nastavljamo sa intenzivnim aktivnostima, kako na sajtu, tako i na Instagram i LinkedIn profilu Desk&More“, izjavila je Marija Drakulić Šebez, marketing direktorka kompanije Marera Property Management, koja je zadužena za razvoj brenda i marketinške aktivosti Desk&More pametnih i fleksibilnih kancelarija.

  O Desk&More fleksibilnim i pametnim kancelarijama

  Desk&More fleksibilne i pametne kancelarije nude koncept idealan za savremene biznise, remote timove, startape, dinamične i brzorastuće kompanije. Njihova fleksibilnost se ogleda u dužini trajanja ugovora od svega mesec dana pa na duže, veličini i organizaciji radnog prostora prema specifičnim zahtevima u skladu sa brojem ljudi i stilom rada, kao i mogućnosti povećanja ili smanjenja prostornog kapaciteta na mesečnom nivou prema poslovnim potrebama. Desk&More nudi privatne kancelarije namenjene timovima do 10 članova, kao i zone za kompanije koje uključuju veći broj kancelarija unutar njihovog namenskog prostora čiji su jedini korisnik. Pored toga, svim zakupcima su na raspolaganju zajedničke zone za odmor i druženje. Posebna pogodnost je što su u mesečnu zakupninu uključeni svi troškovi i veliki broj pratećih usluga: recepcija i obezbeđenje, prijem i slanje pošte, čišćenje i održavanje prostorija, pristup prostorijama 24/7. Moderan i atraktivan dizajn, napredna IT infrastruktura i pozicioniranost u centru Beograda odlikuju sve tri Desk&More lokacije: Kondina, The Zoo i Kod Vuka. Više informacija potražite OVDE

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE