DETALJAN VODIČ: Kako do 60 EUR u nekoliko klikova (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  DETALJAN VODIČ: Kako do 60 EUR u nekoliko klikova (FOTO)

  Punoletni građani koji imaju važeću ličnu kartu i prijavljeno prebivalište u Srbiji, od danas mogu da se prijave za pomoć države od 30 plus 30 evra preko sajta Uprave za trezor.

  Prijavljivanje je isto kao i prošle godine kada su se građani prijavljivali za pomoć od 100 evra, na sajtu Uprave za trezor (klikni OVDE).

  Unesite obavezne podatke

  Prilikom prijave neophodno je da građani ostave broj lične karte i matični broj, kao i ime banke u kojoj već imaju račun, ili u kojoj žele da im se otvori namenski račun.

  Građani koji nemaju otvoren račun ni u jednoj banci, treba da u padajućem meniju kliknu na banku preko koje bi želeli da im se isplate pare i u njoj će im biti i otvoren račun.

  Proverite i potvrdite

  Proverite da li ste uneli ispravne podatke, a zatim potvrdite. Dobićete poruku da je vaša prijava evidentirana.

  Proverite podatke

  Ukoliko je sve u redu, stiže potvrda

  Ukoliko bude problema

  Kad počinje isplata?

  5.maja počeće prijavljivanje i putem kol-centras tim što će broj telefona biti naknadno objavljen, a prijavljivanje će trajati do 15. maja.

  Penzioneri, zatim korisnici socijalne pomoći, kao i oni koji su na izdržavanju zatvorske kazne, ne treba da se prijavljuju za pomoć.

  Novac će prvo i to 6. maja dobiti penzioneri, a dan kasnije pare će stići korisnicima socijalne pomoći i onima koji su na izdržavanju zatvorskih kazni.

  Svi će dobiti po 30 evra u dinarskoj protivvrednosti, a drugih 30 evra sledi im u novembru, dok će penzioneri u septembru dobiti po još 50 evra.

  Ostalim građanima će prvih 30 evra početi da se isplaćuje 12. maja a očekuje se da će svi novac dobiti do 20. maja, dok drugih 30 evra mogu očekivati u novembru.

  Kako je najavljeno iz Ministarstva finansija, Srbi na Kosovu i Metohiji, u trećoj i četvrtoj nedelji maja mogu očekivati pomoć države. Svi oni će, uključujući i decu, dobiti po 100 evra, dok će nezaposlenima biti uplaćeno po 200 evra.

  Nezaposleni u ostalom delu Srbije u junu će dobiti pomoć od 60 evra.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE