Direktorka Represent Communications Tamara Jokanović u top 40 mladih lidera JIE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Direktorka Represent Communications Tamara Jokanović u top 40 mladih lidera JIE

  Tamara Jokanović, generalna direktrorka agencije za integrisane komunikacije Represent Communications, svrstana je u top 40 mladih lidera Jugoistočne Evrope, do 40 godina.

  Business Elite nagrade “40 ispod 40” je prestižni program koji identifikuje izvanredne mlade direktore i preduzetnike u svetu biznisa, a često je i prvi program koji otkriva mnoge uspešne poslovne lidere u regionu.

  „Poslednjih godinu dana nije bilo nimalo lako ni za jednog lidera. Poslovni izazovi koji su nas zatekli, pogotovu u sektoru usluga i malih i srednjih preduzeća, usponi i padovi, i danas, nakon svega, jedno ovakvo priznanje je samo potvrda da smo na pravom putu i da su odluke koje smo donosili u proteklom periodu bile ispravne. Vi kao lider morate da verujete u postavljene ciljeve, ma kako oni bili visoko postavljeni. Za vredne „stvari“ se vredi protegnuti malo više, dati malo više od prosečnih domašaja. Nagrada koja mi je dodeljena u domenu mladih lidera za Jugoistočno Evropu nije samo moja. To je i nagrada mog tima, jer zajedničkim snagama svakodnevno iznova dokazujemo da za nas ne postoji nepremostiva prepreka, da stremimo ka istim ciljevima, da negujemo iste vrednosti i da smo tim za primer!“

  Nagrade Business Elite deo su renomirane kanadsko-američke kompanije Global Top Brands Awards i fokusirane su na izgradnju široke poslovne mreže koju čine najbolji među najboljima. Članovi “Kluba izvršnih direktora”, prestižne alumni mreže čiji su članovi uspešni poslovni lideri koji imaju pristup ovoj platformi radi međunarodnih povezivanja i saradnji, vođeni su parolom da veliki umovi slično razmišljaju, a da udruženi imaju još veće šanse za uspeh.

  Uspesi 40 eminentnih i ambicioznih poslovnih lidera iz jugoistočne Evrope će biti proslavljena tokom gala večere koja će se održati u muzeju Balgati Valseki u Milanu 14. septembra 2021. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Represent Communications

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE