Đorđević najavio: Poštari dobijaju 800 NAJSAVREMENIJIH bicikala

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Đorđević najavio: Poštari dobijaju 800 NAJSAVREMENIJIH bicikala

  Javno preduzeće Pošta Srbije, kompanija sa najvećom nacionalnom biciklističkom mrežom, podržalo je Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu, koje je večeras otvoreno u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi.

  Svečanom otvaranju prisustvovao je i vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, koji je najavio nabavku novih bicikala za dostavu pošiljaka.

  “Pošta Srbije ima najveću organizovanu biciklističku mrežu u zemlji koja se koristi za dostavu pošiljaka, pretežno u Vojvodini. Zato je jedan od naših prioriteta da poštansku mrežu do kraja godine unapredimo i osavremenimo nabavkom blizu 800 novih najsavremenijih bicikala, na standardni i električni pogon, čime ćemo našim poštarima obezbediti bolje uslove za rad, a korisnicima kvalitetniju uslugu”, rekao je Đorđević.

  Dodao je da istovremeno, potenciranjem ekoloških načina dostave, Pošta Srbije čuva i brine o životnoj sredini na dobrobit svih građana.

  “Takođe, Pošta Srbije kao društveno odgovorna kompanija podržava razvoj sporta i inicijative kojima se unapređuje svest o dobrobiti fizičke aktivnosti i promovišu zdravi stilovi života. Biciklizam, kao sport za sve generacije i aktivnost koja povezuje građane naše zemlje kroz mrežu Pošte Srbije, ima za nas poseban značaj”, istakao je Đorđević.

  Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu trajaće do 15. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Srbija je prva zemlja u istoriji koja ga organizuje u regionu, uz pomoć, između ostalih, i Pošte Srbije, kao jednog od zvaničnih sponzora.

  Izvor: BIZlife

  Foto: JP Pošta Srbije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE