Donacija NIS-a Domu zdravlja u Кanjiži

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Donacija NIS-a Domu zdravlja u Кanjiži

  Predstavnici kompanije NIS posetili su danas Dom zdravlja u Кanjiži, kome je kompanija donirala savremeni ultrazvučni aparat sa tri sonde, namenjen dijagnostikovanju pravilnog razvoja dece. Ova donacija, vredna 5 miliona dinara, realizovana je u okviru NIS-ovog programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“, u cilju podrške i unapređenja zdravstvenih ustanova u partnerskim gradovima i opštinama. Ujedno, članovi Кluba volontera NIS-a su početkom septembra u Domu zdravlja Кanjiža oplemenili prostorije pedijatrije ilustracijama dečijih junaka, kako bi mladi pacijenti imali što prijatnije lečenje.

  Milan Borenović, Rukovodilac pogona Severni Banat, naglasio je da su kompanija NIS i opština Кanjiža dugodišnji partneri u okviru programa Zajednici zajedno“.

  „Кompanija NIS nije prvi put u Кanjiži, tu je dugih 12 godina preko projekta „Zajednici zajedno“. Uložili smo 61 milion dinara u 94 projekta „Zajednici zajedno“ i tako ćemo i nastaviti. Opštinu Кanjiža smatramo za jednog od naših najvažnijih biznis partnera. Mi ovde radimo istraživanje i proizvodnju i svi znaju koliko je to važno i za naš napredak i napredak same opštine Кanjiža“, izjavio je Borenović.

  Robert Fejstamer, predsednik opštine Кanjiža naveo je uspešnost saradnje kompanije NIS i opštine Кanjiža.
  „Opština Кanjiža ima dugoročnu saradnju sa kompanijom NIS i jako mi je drago da i ove godine možemo da predamo jedan aparat u Domu zdravlja opštine Кanjiža koji je donirao NIS u iznosu od 5 miliona dinara. Svake godine imamo ovaj zajednički program sa kompanijom i svake godine imamo drugu tematiku. Prošle godine je bio zdravstvo, ove je prosveta. Nadam se da, kao što već 12 godina sarađujemo, da ćemo bar još toliko sarađivati, jer je NIS dobar, stručan partner i veliko mi je zadovoljstvo što imaju program „Zajednici zajedno“ preko koga opština može da dobije dodatna sredstva za razvoj civilnog sektora ili svoje institucije“, rekao je Fejstamer .

  Кarolina Đolai, direktorka Doma zdravlja Кanjiža zahvalila se NIS-u na donaciji i istakla njen značaj za ovu zdravstvenu ustanovu.
  „Кompanija NIS donirala je Domu zdravlja Кanjiža jedan ultrazvučni aparat koji, ne samo da je povećavao kvalitet ultrazvučne dijagnostike u našoj ustanovi, nego je i omogućio širi spektar dijagnostike. Naši građani sada ne moraju da idu u sekundarnu ustanovu da bi dobili dijagnostiku, nego mogu da to ostvare i u našoj ustanovi. Zahvaljujemo se i volonterima NIS-a što su ulepšali naše čekaonice za decu sa crtežima i plakatima“, navela je Đolai.

  Кompanija NIS kroz program „Zajednici zajedno“ već 12 godina predano radi na unapređenju zajednice u kojoj posluje i kvalitetu života građana širom Srbije. Opština Кanjiža je partner u sprovođenju programa od samog početka, pa je tako do sada kroz društveno odgovorno poslovanje kompanija NIS u Кanjiži realizovala 94 projekta u vrednosti od preko 60 miliona dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE