DOZVOLJENI MINUS Crédit Agricole banke od sada moguće dobiti ONLINE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  DOZVOLJENI MINUS Crédit Agricole banke od sada moguće dobiti ONLINE

  Za dozvoljeni minus, klijenti Crédit Agricole banke moći će od sada da apliciraju, ili ga produže online, bez obaveze odlaska u filijalu, putem računara, ili mobilnog telefona za manje od 15 minuta. Jednostavna, brza i sigurna procedura moguća je zahvaljujući novoj digitalnoj platformi Banke.

  Uzimajući u obzir potrebe klijenata, kao i trenutnu situaciju, Crédit Agricole banka fokusirala se na to da omogući da što više proizvoda i usluga budu klijentima na raspolaganju bez obaveze odlaska u filijalu. Dozvoljeni minus na klik je u potpunosti online proces. Omogućava klijentima da dobiju odobrenje u rekordnom roku, a jedini uslov za klijente koji su već koristili dozvoljeni minus je da su, u trenutku apliciranja, dotadašnje obaveze po dozvoljenom minusu izmirene.

  Crédit Agricole banka već duže vremena radi na razvoju novih digitalnih rešenja koje su klijenti ocenili kao veoma korisne. Zbog toga je razvijena nova digitalna platforma koja je omogućila ove jednostavne, bezbedne i brze procedure za Keš na klik, potpuno online keš kredit zahvaljujući kome klijenti dobijaju novac na svom računu za manje od 15 minuta, a sada i Dozvoljeni minus na klik.

  Crédit Agricole banka nastaviće da radi na razvoju novih digitalnih rešenja koje su klijenti ocenili kao veoma korisne.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE