Drive.Go aplikacija štedi vreme korisnika

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Drive.Go aplikacija štedi vreme korisnika

  Sve velike kompanije oduvek pronalaze inovativne načine da unaprede svoje poslovanje, a sudeći po primeru NIS-a, najbolji recept ka uspehu je briga o dobrobiti svojih korisnika. Ukoliko je inovacija koja je uvedena u poslovanje produkt želje da se izađe u susret potrebama potrošača – uspeh je zagarantovan.

  Upravo to je dokazala Drive.Go mobilna aplikacija kompanije NIS koja štedi vreme njenih korisnika, ali, u svetlu pandemije korona virusa, pomaže i očuvanju zdravlja kako potrošača tako i zaposlenih na benzinskim stanicama. To je bio samo jedan od načina naše najveće naftne kompanije da doprinese komforu građana u novonastalim okolnostima i pokaže da digitalizacija može biti praktičan deo života svakoga od nas.

  Drive.Go mobilna aplikacija pruža mogućnost plaćanja goriva brzo, jednostavno i sigurno, bez potrebe odlaska na kasu. Aplikacija je dostupna na više od 160 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije i jednostavna je za korišćenje. Sve što je potrebno jeste da se Drive.Go mobilna aplikacija preuzme sa Google Play, Apple Store-a ili Huawei App Gallery-je i prilikom registracije unese bankovna kartica kojom će se obavljati plaćanje. Pre ili nakon točenja goriva, neophodno je da se aplikacija pokrene i direktno iz automobila skenira QR kod koji se nalazi na točionom mestu. Proces kupovine i plaćanja završava se klikom na dugme „plati“ nakon točenja potrebne količine goriva.

  Korisnicima „Sa nama na putu“ programa, omogućeno je da putem aplikacije sakupljaju bonus poene. Dovoljno je samo da prilikom registracije unesu broj svoje kartice lojalnosti. Dodatni benefit imaju  i  vozači koji koriste Visa platnu karticu jer im je do kraja februara odobren popust u visini od 3 dinara po litru prilikom plaćanja uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije, i to bez obzira na količinu kupljenih derivata.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE