Državna lutrija Srbije: Inovativnost i briga o igračima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Državna lutrija Srbije: Inovativnost i briga o igračima

  Državna lutrija Srbije ostvarila je sjajne rezultate u prethodnoj godini i za sve igrače pripremila brojne novine za tekuću godinu. Za sam početak aprila, za petak 13-ti spremili su 30. specijalno LOTO kolo, kada će igrači imati priliku da osvoje automobil BMW X4. Pod sloganom “Igraj za sedmicu, odvezi četvorku” igraće se za čak dve premije!

  U korak sa novim tehnologijama Državna lutrija Srbije radi na poboljšanju online igre putem registracije na portalu www.lutrija.rs. Nova registraciona kartica igračima omogućava brzu i laku online igru bez odlaska na uplatno mesto.

  Inovativnost je moto Državne lutrije Srbije za 2018. Tradicionalno praćenje LOTO i BINGO izvlačenja putem malih ekrana prikazivaće se u moderno opremljenom studiju sa grafikom koja pomera granice u TV produkciji.

  Priprema se i redizajn postojećeg sajta koji svojim izgledom i operativnošću konkuriše svetskim. Sve online igrače uskoro će obradovati i mobilne aplikacije (IOS i Android), koje će njihovu igru učiniti još jednostavnijom.

  U junu i septembru svi ljubitelji instant srećki biće obradovani nagradnom igrom u kojoj će moći da osvoje vredne i interesantne nagrade. “Multimedijalno ZaGREBGREBavanje” će po prvi put spojiti internet, radio, telefon i kiosk.

  Pitali smo direktora za marketing Državne lutrije Srbije, Ivicu Suturovića, zašto baš jun i septembar? Kakvu analizu tržišta su sproveli da se odluče na te vremenske odrednice? Da li je u pitanju bio psihološki momenat klijentele?

  Nama sezona traje 365 dana u godini. I to je period kada mi možemo svoje resurse da posvetimo takvim projektima. A drugo, to je period kad ostale kampanje zamiru. One koje imaju sezonsku priču. U junu kada svi završavaju svoje kampanje, mi prelazimo u akciju. A opet, u septembru je novi početak, sve je moguće za naše igrače.

  Najvažnija stvar za Državnu lutriju Srbije jesu zadovoljni igrači. Od decembra 2017. godine oni najsrećniji osvojili su 1.5 milijardi dinara (od toga Loto sedmice 4.4 miliona evra, Loto Plus sedmica 1.7 miliona evra, Joker 13 miliona dinara, Bingo 15,2 miliona dinara, Greb Greb 15,3 miliona dinara). Srećni dobitnici u prazničnim kolima odvezli su četiri automobila BMW X4 i dva Mercedes Benz C200.

  Ukupan ostvareni promet Državne lutrije Srbije za 2017. iznosio 6.148.406.000 dinara.

  To znači da smo zajedničkim snagama ostvarili bolji rezultat za čak 23 odsto u odnosu na prošlu godinu! Od ostvarenih prihoda, Državna lutrija Srbije je oko dve milijarde dinara uplatila u budžet Republike Srbije. Od toga se sredstva koriste za doniranje Crvenog krsta Srbije, organizacije osoba sa invaliditetom kao i druga udruženja čiji je cilj unapređenje socijalno-ekonomskog i društvenog položaja, institucija za sport i omladinu, jedinica lokalne samouprave i za finansiranje lečenja retkih bolesti.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: M.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE