Elen Dedženeris se IZVINILA zaposlenima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Elen Dedženeris se IZVINILA zaposlenima

  U prvoj emisiji nove sezone, voditeljka Elen Dedženeris se izvinila svojoj publici, ali i zaposlenima zbog “toksičnog okruženja na radnom mestu”, navodeći da preuzima svu odgovornost za ono što se dešavalo u njenom studiju iza kamere tokom proteklih nekoliko godina.

  “Kao što verovatno znate, tokom leta se pričalo o toksičnom radnom okruženju u mojoj emisiji. Pokrenuta je i istraga. Saznala sam da su se desile stvari koje nikada nisu smele da se dogode”, započela je Elen.

  “To sam shvatila jako ozbiljno i jako mi je žao zbog svih ljudi koji su se osećali loše. Ja sam na poziciji moći i kao takva moram da preuzmem odgovornost za sve što se ovde dogodilo.”

  Ovo je prvi put da se Elen javno oglasila u vezi optužbi za maltretiranja koje su njeni zaposleni proživeli na poslu.

  Prije nekoliko meseci, svetski poznata voditeljka i komičarka Elen Dedženeris i njena emisija “The Ellen Show” postala je predmet istrage nakon brojnih tvrdnji njenih zaposlenih o zlostavljanju na radnom mestu od strane izvršnih producenata.

  Internu istragu pokrenula je grupa za odnose sa zaposlenima vlasnika WBTV i Warner Media grupe, kako bi utvrdili istinitost šokantnih navoda.

  Zaposlenima su poslata pisama u kojima se obaveštavaju da će biti saslušani. Istragu su podstakla njihova javna priznanja i navodi o maltretiranju, rasističkim ispadima i zastrašivanju od 62-godišnje voditeljke. Međutim za sad nije zvanično optužena.

  Najviše optužbi usmereno je prema tri izvršna producenata Edu Glavinu, Meri Koneli i Endiju Lasneru.

  Nove optužbe zaposlenih protiv čuvene voditeljke: Atmosfera kao u “radnom logoru”

  Izvor: CdM

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE