Elen Dedženeris se IZVINILA zaposlenima - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Elen Dedženeris se IZVINILA zaposlenima

U prvoj emisiji nove sezone, voditeljka Elen Dedženeris se izvinila svojoj publici, ali i zaposlenima zbog “toksičnog okruženja na radnom mestu”, navodeći da preuzima svu odgovornost za ono što se dešavalo u njenom studiju iza kamere tokom proteklih nekoliko godina.

“Kao što verovatno znate, tokom leta se pričalo o toksičnom radnom okruženju u mojoj emisiji. Pokrenuta je i istraga. Saznala sam da su se desile stvari koje nikada nisu smele da se dogode”, započela je Elen.

“To sam shvatila jako ozbiljno i jako mi je žao zbog svih ljudi koji su se osećali loše. Ja sam na poziciji moći i kao takva moram da preuzmem odgovornost za sve što se ovde dogodilo.”

Ovo je prvi put da se Elen javno oglasila u vezi optužbi za maltretiranja koje su njeni zaposleni proživeli na poslu.

Prije nekoliko meseci, svetski poznata voditeljka i komičarka Elen Dedženeris i njena emisija “The Ellen Show” postala je predmet istrage nakon brojnih tvrdnji njenih zaposlenih o zlostavljanju na radnom mestu od strane izvršnih producenata.

Internu istragu pokrenula je grupa za odnose sa zaposlenima vlasnika WBTV i Warner Media grupe, kako bi utvrdili istinitost šokantnih navoda.

Zaposlenima su poslata pisama u kojima se obaveštavaju da će biti saslušani. Istragu su podstakla njihova javna priznanja i navodi o maltretiranju, rasističkim ispadima i zastrašivanju od 62-godišnje voditeljke. Međutim za sad nije zvanično optužena.

Najviše optužbi usmereno je prema tri izvršna producenata Edu Glavinu, Meri Koneli i Endiju Lasneru.

Nove optužbe zaposlenih protiv čuvene voditeljke: Atmosfera kao u “radnom logoru”

Izvor: CdM

Foto: screenshot

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE