EPS pokreće jedinstveni kol centar za sve kupce - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  EPS pokreće jedinstveni kol centar za sve kupce

  Svi kupci „Elektroprivrede Srbije“ na garantovanom snabdevanju uskoro će moći da dobiju informacije i upute prigovore preko jedinstvenog kol centra, čiji početak rada se priprema, najavio je Milorad Grčić, v. d, direktora JP EPS.

  “Cilj nam je da kupcima pokažemo da brinemo o njima i da u direktnom kontaktu saznamo šta može da se popravi da bi čitav sistem bolje funkcionisao. Veoma nam je važno da kol centar bude uspešan jer će se to vrlo brzo videti i u poslovnim rezultatima najveće kompanije u Srbiji. Mere uspeha biće i smanjenje broja poziva sa prigovorima”, istakao je prvi čovek EPS-a u razgovoru sa budućim operaterima kol centra. Operateri su u kol centar raspoređeni iz drugih delova EPS-a i trenutno se obučavaju za početak rada na novoj dužnosti.

  Grčić je rekao da EPS želi da pruži još bolju uslugu i istakao da je najveći broj kupaca odgovoran i redovno izmiruje obaveze što se vidi i u povećanju procenta naplate na oko 98 odsto.

  “Imaćemo jedan broj za celu Srbiju. Svaki zahtev odmah će biti evidentiran na jedinstvenom portalu i odmah raspoređen na rešavanje, bilo da se radi o pitanju iz Babušnice ili Bačke Palanke. Želimo da se zahtev brzo obradi, reši i da kupci u što kraćem roku dobiju obaveštenje o ishodu”, rekao je Grčić.

  Da bi se to osiguralo podrška radu kol centra biće i oko 500 zaposlenih u sistemu EPS-a u svim delovima Srbije, koji se već bave rešavanjem zahteva korisnika. Dobrim radom kol centra štedi se i vreme EPS-ovih kupaca jer se smanjuje potreba da lično dolaze na šaltere.

  Planirano je da kol centar bude građanima na raspolaganju svakog radnog dana od 7.00 do 19.00 časova i subotom od 7.00 do 15.00 časova. Poziv će biti besplatan za oko 3,5 miliona EPS-ovih korisnika iz svih delova Srbije. Broj telefona biće objavljen naknadno, kada kol centar počne da radi.

  Za kol centar je nabavljena najmodernija oprema i opremljene su prostorije u kojima će raditi operateri. U toku je i priprema za nadogradnju kol centra novim uslugama. Plan je da se kroz jedinstven portal uvedu digitalni servisi i da se pokrene mobilna aplikacija za korisnike. Čitav ovaj servis, korisničke usluge izdiže na viši nivo, efikasniji i tehnološki napredniji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: EPS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE