Forma Ideale treću godinu prvi izbor potrošača

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Forma Ideale treću godinu prvi izbor potrošača

  U jedanaestoj po redu akciji “Moj izbor”, potrošači su svojim glasovima izabrali najbolje domaće proizvode i brendove u Srbiji, a u kategoriji „Nameštaj” najviše glasova dobila je kompanija Forma Ideale.

  Dodelu priznanja „Moj izbor“ za najomiljenije domaće proizvode i brendove od 2010. godine organizuje udruženje Moja Srbija, uz podršku Grada Beograda, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

  „Ovo je već treći put kako kompanija Forma Ideale postaje nosilac priznanja potrošača “Moj izbor 2021”, prethodni put takođe u kategoriji „Nameštaj“ 2019. i jednom kao omiljeni domaći brend među korisnicima interneta u 2020. godini. Izuzetno smo ponosni na ova priznanja, posebno jer nas potrošači percipiraju kao kvalitetan brend i predstavljamo njihov prvi izbor“ izjavio je Aleksandar Ružesković, direktro marketinga kompanije Forma Ideale.

  Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije.

  Akcija „Moj izbor” organizovana je u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, u okviru koje se odvijaju i akcije „Miljenik potrošača” i „Dobročinitelj”. U okviru nedavno završene akcije „Miljenik potrošača”, koja se organizovala po prvi put u Srbiji, kompanija Forma Ideale je dobila najviše glasova u kategoriji „Nameštaj“ i dobila priznanje.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE