Glas Šumadije: Organizovano praćenje vojne parade – ZA DECU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glas Šumadije: Organizovano praćenje vojne parade – ZA DECU

  Vojnoj paradi koja će se održati na Vidovdan, 28. juna 2021. godine u Kragujevcu pozvani su da prisustvuju i učenici svih osnovnih i srednjih škola iz ovog grada, piše Glas Šumadije.

  Kako ovaj portal navodi, školska uprava Kragujevac prosledila je direktorima svih osnovih i srednjih škola mejl sa naslovom „Organizovano praćenje vojne parade“ u kojem se navodi da je potrebno da sve škole povedu učenike na tu manifestaciju i to osnovne škole učenike od četvrtog do osmog razreda, a srednje škole učenike svih razreda.

  Učenici sa nastavnicima bi trebalo da mesta za posmatranje parade zauzmu najkasnije u 12 časova i 30 minuta. Učenicima od prvog do trećeg razreda osnovne škole preporučuje se da paradi prisustvuju u pratnji roditelja, piše Glas Šumadije.

  U mejlu stoji i da je organizovan prevoz za učenike i nastavnike iz škola koje su udaljene od mesta održavanja parade, te da je potrebno da najkasnije do četvrtka, 24. juna do kraja radnog vremena, na mejl Školske uprave, škole pošalju podatke o broju učenika i nastavnika koji će prisustvovati ovoj manifestaciji.

  „Poštovane direktorke i poštovani direktori, zbog značaja vojne parade za našu Državu, za našu Vojsku i za naš Grad, molimo vas da date sve od sebe da organizacija njenog praćenja bude na najvišem nivou i prema brojnosti učenika i prema obezbeđivanju njihove sigurnosti (nastavnici da izvrše pripremu učenika za praćenje parade“, zaključuje se u saopštenju, prenosi portal.

  Paradi bi 28. juna trebalo da prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  Izvor: Glas Šumadije

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE