Godišnji parking u NS od 110.000 do 253.000 RSD

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Godišnji parking u NS od 110.000 do 253.000 RSD

  Novosađani mogu da, kao fizička lica, rezervišu parking na bilo kom javnom parkiralištu u Novom Sadu, pod uslovom da dobiju dozvolu Gradske uprave za saobraćaj i plate odgovarajuću cenu parkiranja, što je za godinu dana skoro 110.000 dinara.

  Iako je moguće već godinama, ovo nije česta praksa, zbog čega su se stanovnici Ulice Anđe Ranković iznenadili kada su nedavno videli da je jedno od parking mesta u ovoj ulici kod broja četiri rezervisano za jednog stanara i to na njegovo lično ime.

  Kako su ispričali za 021.rs, radi se javnom parkiralištu, koje nije pod naplatom i koriste ga svi, a osim nekoliko parking mesta za osobe sa invaliditetom, sve je slobodno, tako da ih je izenadilo kada su videli da je jedno parking mesto sada rezervisano za komšiju. Stanari za 021.rs kažu da su viđali po Gradu da je u zonama naplate poneko parking mesto rezervisano za pojedina preduzeća, ali da nisu do sada znali da građani takođe imaju mogućnost rezervacije.

  Na samom parking mestu, koje je propisno obeleženo žutom bojom i slovom R, kao i saobraćajnim znakom navodi se da je rezervisano na ime Ž. J, svakog dana od 14 do 23 časa i da u ostalom vremenskom periodu svako može da ga koristi.

  U Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve su za 021.rs naveli da je ovo parking mesto izdato u skladu sa odgovarajućim propisima i da ima još šest mesta na ovom parkingu koja se mogu rezervisati.

  Prema aktuelnom cenovniku, koji se naplaćuje preko JKP Parking servis, za godinu dana je cena skoro 110.000 dinara, odnosno 297 dinara dnevno. Ovo je najniža cena, a ukoliko neko zakupi u crvenoj zoni u centru košta 693 dinara po satu, odnosno godinu dana skoro 253.000 dinara.

  Izvor: 021

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE