Google Cloud od sada i na tržištu Srbije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Google Cloud od sada i na tržištu Srbije

  „Mi u Srbiji smo naročito srećni što smo dobili priliku da postanemo pioniri na našem tržištu koje Google smatra relativno „greenfield“ tržištem za Google kao i Cloud Transformation generalno. Google će se osloniti na nas da mi, kao lokalni partner, na našem tržištu, gde Google nema svoju lokalnu kancelariju, u jednoj bliskoj saradnji sa klijentima, pomognemo im da se lakše transformišu, stavljajući im na raspolaganje globalne Google eksperte“, za BIZLife govori Stevan Ognjenović, Devoteam Srbija Managing Director

  • Kako je došlo do saradnje sa Google Cloud-om? Koliko je ova inicijativa važna za naš region, da li je ovo znak početka jedne nove ere biznisa u Srbiji?

  Devoteam G Cloud je upravo otvorio lokalnu kancelariju u Srbiji, kao posledicu prirodnog proširenja globalnog partnerstva Devoteam-a i Google-a na nova tržišta koja Devoteam grupacija smatra relevantnim. Mi u Srbiji smo naročito srećni što smo dobili priliku da postanemo pioniri na našem tržištu koje Google smatra relativno „greenfield“ tržištem za Google kao i Cloud Transformation generalno.

  Takođe, Google će se osloniti na nas da mi, kao lokalni partner, na našem tržištu, gde Google nema svoju lokalnu kancelariju, u jednoj bliskoj saradnji sa klijentima, pomognemo da se lakše transformišu stavljajući im na raspolaganje globalne Google eksperte.

  Ova inicijativa podrazumeva i interesantne mogućnosti za zapošljavanje IT profesionalaca koji na svom karijernom putu žele da susretnu Cloud Transformation, Data & AI, IaC, DevOps, SecOps, SysOps, itd.

  • Koji Devoteam Google Cloud Srbija proizvodi će se naći u ponudi?

  Iako Google u svojoj ponudi ima širok spektar proizvoda, proširenje na nova tržišta uvek podrazumeva predstavljanje jednog izbora iz tog spektra, koji su izabrani kao najpotrebniji konkretnom tržištu. Nakon samog starta, vremenom, kako bude dolazilo do sazrevanja tržišta, i ponuda će se proširivati.

  Na tržištu Srbije biće dostupni sledeći proizvodi:

  • Infrastructure modernisation
  • Lift & Improve
  • Anthos
  • Data & AI Solutions
  • Workspace

  • Koji su planovi Devoteam G Cloud Srbija za naredni period?

  Devoteam G Cloud Srbija je u pripremi serije različitih evenata, webinara, 1:1 sesija, kako bi upoznali tržište sa novim poslovnim mogućnostima kao i da bismo razrešili eventualne dileme i odgovorili na pitanja klijenata. Na webinarima će učestvovati stručnjaci iz Devoteam-a kao i eksperti iz Google-a, radi što bolje edukacije tržišta.

  Devoteam i Google su na našem tržištu i spremni da pomognu kompanijama u njihovim cloud putovanjima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE