HIT komunalci: Da bi kažnjavali - NEPROPISNO parkirali (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HIT komunalci: Da bi kažnjavali – NEPROPISNO parkirali (FOTO)

  Da bi regulisali nepropisno parkiranje – jedan od gorućih problema Beograda, komunalni policajci neretko i sami naprave prekršaj, jer mesta za parking jednostavno nema.

  Vikendom je u okolini pijaca naročito pojačan saobraćaj, pa se vozači snalaze kako znaju i umeju, što neretko dovodi do zakrčenja saobraćaja ili, pak, parkiranja na zelenim površinama.

  Banjička pijaca je specifična po tome što se u neposrednoj okolini izvode i radovi na putevima, te se parking oko obližnjih zgrada, osim za pijačnu kupovinu, koristi i kako “obilaznica” pomenutih radova.

  U prethodnom periodu komunalna milicija je pojačala svoje akcije oko pijace kako bi, između ostalog, pisala kazne za nepropisno parkiranje, ali se ovoga puta “ekipa” komunalaca malo zanela.

  Na uskoj raskrsnici parkinga, koja je vikendom iz pomenutih razloga prilično prometna, komunalci su nepropisno parkirali službeno vozilo, tako što je polovina “škode” ostala da “viri” na kolovozu, što otežava i mimoilaženje vozila, ali i skretanje iz poprečnih ulica.

  Stanari zgrada svedoče kako je vikendom komunalna milicija aktivnija u okolini pijace, te da su veoma revnosni u lociranju i evidentiranju pogrešno parkiranih vozila. Hoće li i sebe možda da “evidentiraju”?

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE