Horor posle ponoći? Zvuči dobro samo za one hrabre

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Horor posle ponoći? Zvuči dobro samo za one hrabre

  Posle aktivnih toplih dana koji nas „vuku“ da što više vremena provedemo napolju i dugih šetnji, nakon kojih želimo samo da se opustimo u atmosferi svog doma, idealan način da se odmorimo jeste da pogledamo zanimljive i kvalitetne filmove. Kao i uvek, naši predlozi su tu za vas. Uživajte.

  Pogledajte dve sjajne epizode  serije Otporan na metke u četvrtak od 21 i 21.50h na kanalu Film Box Premijum. Pajk i njegova porodica primorani su da uđu u program zaštite svedoka nakon Bakurovih pretnji. Nakon razmišljanja o svojoj budućnosti, on saopštava Bišopu da će se povući iz službe, pa Bišop bez razmišljanja kreće u poteru za Bakurom. Radeći istovremeno na Šarpovom slučaju, slučajno razotkriva vezu između Šarpa i Pajkovog oca, pa Pajk mora biti spreman na mogućnost da mu je otac umešan u kriminalne aktivnosti. U međuvremenu, Bišop i Nel konačno provode noć zajedno. U glavnim rolama su: Noel Clarke, Ashley Walters, Christina Chong.

  Na kanalu Film Box stars u nedelju možete pogledati Blacktorn 20 minuta posle ponoći, sa fantastičnim glumcima: Sam Shepard, Eduardo Noriega i Stephen Rea.U Boliviji, Buč Kasidi (sada pod imenom Džejms Blektorn) još jednom odlazi kući u avanturu, u kojoj upoznaje mladog pljačkaša i postaje njegov saradnik. Ovaj dvojac postaće meta za bandite, ali i za predstavnike zakona.

  Horor komedija Crna ovca na programu je u nedelju od 1.45 časova na kanalu Film Box Extra. Dvadeset petogodišnja Sofi Konvej nalazi se na životnoj prekretnici, kada se vrati u mali grad koji se oduvek trudila da zaboravi. Sada kada je kod kuće, suočava se s bivšim ljubavima, zamršenom vezom sa svojom majkom, ali i sa Harijem Plezentom, čovekom obolelim od Alchajmerove bolesti, koji poput Sofi muku muči s pamćenjem.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE